Istenes Bence és Csobot Adél esküvői fotója - Fotó

esküvő Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás kis családban él Istenes Bence és Csobot Adél. Szívesen engednek betekintést életükbe: ezúttal esküvői fotót is posztoltak.

Egyelőre nem a saját esküvőjükön vett részt a trendi páros, ám rajongóik így is elhalmozták őket bókollal. Bence egy jól szabott öltönyt viselt, kisfiával együtt, aki úgy tűnik, nem nagyon akart a képen pózolni, inkább hátat fordított, Adél pedig igazi hercegnőként tündökölt álomszép nude - virágos ruhájában és loknikba sütött hosszú hajával.

Követőik nem győztek gratulálni a fotó láttán, melyre több mint 34 ezer kedvelés és számtalan komment is érkezett.

Azt egyelőre nem lehet tudni, a fiatal sztárpár mikor fogja hivatalosan is egybekötni életét, de az biztos, hogy arról is hírt adunk majd, mitn ahogyan a szex után pillanataikról is.

Szex utáni fotót posztolt Istenes Bence és Csobot Adél

Igen intim fotót osztott meg közösségi oldalán Istenes Bence. Erre a követői is felhvíták a figyelmét.

Elstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-elstartolt-a-legujabb-sztarban-sztar-elso-resze.htmlÚjra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült. TrendOrigoPalvin Barbi zöldre festette a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-palvin-barbi-zoldre-festette-a-hajat.htmlPalvin Barbi ezúttal mindenkit meglepett...Trend--Mihalik Enikő átlátszó melltartóban bulizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-mihalik-eniko-atlatszo-melltartoban-bulizott-foto.htmlMihalik Enikő sem tartozik a szégyenlős celebek közé. Mondjuk nincs is miért, tökéletesen testén bármi jól mutat, még a semmi is... TrendOrigoKim Kardashian bugyiban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170909-kim-kardashian-ezuttal-bugyiban-paradezott.htmlKim Kardashian ezúttal nem a melleit tette közszemlére, hanem alulról engedett betekintést...Trend--Dinoszaurusz jelmezben ment férjhez a menyasszony - Videó!http://www.life.hu/trend/20170909-dinoszaurusz-kosztumben-ment-ferjhez-az-ara-video.htmlA legtöbb nő kislány kora óta ábrándozik a saját nagy napjáról: csodás díszítés, álomszép menyasszonyi ruha és egy tökéletes vőlegény. A videón szereplő menyasszony azonban kicsit átalakította ezt az álomképet...TrendBaukó Éva megmutatta magát - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170905-bauko-eva-levetkozott-foto.htmlBaukó Éva teste elképesztő lett...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.