Lily-Rose Depp 18 évesen pucérra vetkőzött - Fotó!

Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK -
fotó Lily-Rose Depp meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily-Rose Depp sem egy hétköznapi szakmát választott: Johnny Depp lánya már egy jó ideje modellkedik. Eddig azonban várt azzal, hogy ledobja a textilt, de korábban nem is tehette volna, mert csak néhány hónapja lett 18!

Johnny Depp lánya szintén szereti a rivaldafényt, de ő inkább a modellkedésben teljesedik ki. Már egy ideje nagyon keresett manökennek számít, bár azt nem lehet tudni, hogy ennek vajon van-e köze híres szüleihez... A lényeg úgyis az, hogy a sztárcsemete nagyon élvezi a fotózásokat, és szerencsére nem is szégyenlős.

Lily-Rose Depp Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK

Lily-Rose Depp ugyanis hajlandó levetkőzni a fotózások kedvéért, ugyan ezt csak néhány hónapja teheti meg törvényesen! Májusban töltötte be a 18. életévét, nemrég pedig már le is dobta a textilt a a CR Fashion Book 11 számára!

Lily-Rose Depp 18 évesen pucérra vetkőzött Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK

Anorexiás lenne? Döbbenetes állapotban van Johnny Depp lánya


Korábban már a Life.hu-nak is feltűnt, mennyire sokat veszített súlyából Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya, de Lily Rose Depp egyre rosszabbul fest. Túlságosan sovány! Nézd meg, mennyire vékony a sztárcsemete!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.