Iszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát - Fotó!

fehérnemű Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti a visszafogottabb sztárok sorát erősítette egészen eddig... ezúttal azonban durván szexis fehérneműs fotót osztott meg magáról.

Sapka és szexi fehérnemű - ez volt a csinos műsorvezető outfitje. Azt egyelőre nem tudni, miért öltötte magára ezt az igazán szemrevaló, ám szinte semmit sem takaró alsóneműt, annyi viszont biztos, hogy a látványtól felrobbant az internet.

Eszti sosem volt az a magamutogatós fajta, sőt talán inkább a konzervatívabb sztárok táborát erősíti. Ezúttal viszont végre sok férfi álma válhatott valóra. A sztár szexi és ruhátlan...

Waldo-Eszti #shooting #waldo #campaignshoot #campaign #fluffy #comfy #homewear

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--Mihalik Enikő: „Mindenki feszeng kicsit a saját testében"http://www.life.hu/trend/20170822-mihalik-eniko-az-instyle-cimlapjan.htmlMihalik Enikő nagyon tudatosan menedzseli életét, modellkarrierje csúcsán van. Bár jó dolognak tartja a „fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk" elvet, saját bevallása szerint lustának tartaná magát, ha nem járna el rendszeresen edzőterembe. Enikő elárulta, hogy még egy szupermodellnek is vannak gátlásai, és arról is beszélt, mit tart saját gyenge pontjának. TrendOrigoRetró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-tertek-vissza-a-80-as-90-es-evek-kedvenc-darabjai-retro-cuccok.htmlA legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra. TrendNorthfotoÍgy csúfolták gyerekkorában Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20170821-liptai-claudia-csufolodas-gyerekkor-szeplok.htmlNyár végi szelfit posztolt Liptai Claudia, mellékesen pedig elárulta, mivel csúfolták gyerekkorában. TrendOrigoGoldie Hawn 71 éves létére melltartó nélkül mutatkozott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170821-goldie-hawn-71-eves-letere-melltarto-nelkul-mutatkozott.html71 éves létére Goldie Hawn még ma is nagyon jól néz ki, de úgy tűnik, ő nem békélt meg azzal, hogy eljárt felette az idő: melltartó nélkül vásárolgatott, ami nagy hiba volt. Trend--Heti trendjelentés: Mel B intimékszere sokkolta a közönségethttp://www.life.hu/trend/20170817-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mel-b-heidi-klum-tyra-banks.htmlA hét a Teen Choice Awards díjátadóval indult, majd mindenki elfelejtett normálisan felöltözködni, és inkább alaposan kinevettették magukat. Mutatjuk a részleteket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.