Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, hatalmasra hízott Mariah Carey, az énekesnő legalább 100 kilós. Az imidzse javítása érdekében most egy szokványos, de mégis drasztikus eszközhöz nyúlt, így a Paper magazin címlapján fel sem ismernénk. 

Az énekesnő súlyproblémáiról nemrégibena német OK magazin adott hírt. A lap Carey barátját idézi: "Folyton siránkozik, labilis, egy kész roncs. De mindezt magának köszönheti. Ez az eredménye a túl sok evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak". Carey közösségi oldalán pedig egyre sorakoznak a bántó kommentek: "akkora vagy, mint egy bálna", "csak nem babát vársz?" - írják.

Sok vád éri Mariah Carey-t túlsúllya miatt Forrás: Northfoto

Nos, Careynek a legfrissebb képe sem okozott osztatlan sikert, ugyanis, egyértelmű, hogy be akarja csapni a rajongóit. Az Instagram-oldalára feltöltött, a Paper magazin címlapjára készült fotóján darázsderékkal pózol, de minden egyéb testrészét vékonyabbra, és még az arcát is fiatalabbra photoshopolták. A követői -mint ahogy hízásást - ezt sem hagyták szó nélkül, kiakadtak, hogy Carey hülyének nézi őket.

#VivaLasPaper

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.