Goldie Hawn 71 éves létére melltartó nélkül mutatkozott - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Boaz -
Goldie Hawn melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
71 éves létére Goldie Hawn még ma is nagyon jól néz ki, de úgy tűnik, ő nem békélt meg azzal, hogy eljárt felette az idő: melltartó nélkül vásárolgatott, ami nagy hiba volt.

Goldie Hawn volt egykor minden férfi álma, a színésznő csinos alakjával, kék szemével és szőke hajával bárkit el tudott volna csábítani. Mára azonban már elmúlt 71 éves, és bár a korához képest elképesztő formában van, már nem engedhet meg magának mindent, amit egykor. Ezzel azonban a színésznő nem nagyon törődik, friss képein például melltartó nélkül flangált a városban, ami nem túl szerencsés.

Goldie Hawn 71 évesen is mesés, de egy melltartó nem ártott volna Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Boaz

Teljesen természetes, hogy a mellei már nem olyan feszesek, mint régen, de éppen ezért kellett volna jobban ügyelnie az öltözékére, legalábbis arra, hogy viseljen melltartót. Hiába néz ki ugyanis még most is szuperül, a korához nem nagyon illik már az ilyesmi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.