10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességek

olcsó ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak.

Beyoncé

Beyoncé tényleg bárhol és bármit megkaphatna, de ha farmerről van szó, szívesen választ a H&M-ből. Nem is egy alkalommal viselt H&M-es nadrágot, és jól tudjuk, hogy a márka 10 ezer forint alatti választéka bőséges. Ez a farmer is 9990 forintba került Beyoncénak.

Beyonce Forrás: Northfoto

Emily Ratajkowski

Az imént emlegetett márkát Emily Ratajkowski is többször viselte, de más alacsonyabb árkategóriájú boltokból is szívesen válogat. Ez a csodás fekete szoknya mindösszesen 3000 forintba került a Primarkban, és ez is ugyanolyan jól áll neki, mint a tízszer, sőt százszor ennyibe kerülő szoknyák.

Jennifer Lopez

Pár napja Párizsban Jennifer Lopezt egy Z Supply márkájú basic pólóban látták andalogni. A sportos szereléshez választott darab 9500 forint volt.

Jennifer Lopez Forrás: Northfoto

Az énekesnő korábban egyébként a vörös szőnyegen is viselt olyan ruhát, ami nem hat számjegyű összegbe került. Igaz, nem a legpompásabb eseményen, csupán Marokkóban viselte egy zenei fesztivál megnyitóján. A púderrózsaszín culottes Forever 21 márkájú, és 6500 forintba került.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Cara Delevingne

A Valerian és az ezer bolygó városával komoly színésznőként debütáló modellt nem olyan rég kapták lencsevégre ebben a pszichedelikus beütésű pólóban. A Privé Revaux márkájú darab 7500 forint volt.

Gigi Hadid

Pár évvel ezelőtt egy párizsi kiruccanás alkalmával fotózták le Gigit ebben a Cotton:On márkájú basic darabban. A ruha 6000 forintot kóstált.

Gigi Hadid Forrás: Northfoto

Diane Kruger

Gigi ruhájához hasonló darabot viselt Diane Kruger a párizsi repülőtéren néhány évvel ezelőtt. A Cannes-ba tartó színésznő ruhája szintén Forever 21 márkájú, ára 4500 forint volt.

Diane Kruger Forrás: Northfoto

Kendall Jenner

Nemcsak Gigi, Kendall is szívesen hord olcsóbb fast fashion darabokat a hétköznapokban. Ha 10 ezer forint alatt nincs is olyan sok ruhája, a 10 és 20 ezer forint közöttiek már jóval többen sorakoznak a szekrényében. Ez a kantáros nadrág is Forever 21, és 7000 forint körül vásárolta.

Kylie Jenner

Hogy folytassuk a sort a fiatal social media nemzedékkel, jöjjön Kylie Jenner, aki nagy művész az olcsóbb ruhák viselésében. Több basic ruhája van 15-20 ezer forint alatt, mint ez a piros H&M ruha is. És miért mondjuk, hogy nagy művésze? Mert a kiegészítőkkel szuperül feldobja ezeket az egyszerűbb, olcsóbb darabokat, sőt sokszor a táskája vagy éppen a cipője 20-szor, 30-szor annyiba kerül, mint a ruhája.

Kylie Jenner Forrás: Northfoto

Taylor Swift

A pasifaló énekesnő is szuper, zöld kiegészítőkkel dobta fel ezt a rövidnacis kosztümöt, amit New Yorkban viselt egy randin. A Missguided márkájú kosztüm nadrágja 5500 forint, zakója 10 ezer forint volt.

Taylor Swift Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.