Heti trendjelentés: Mel B intimékszere sokkolta a közönséget

Forrás: AFP -
Mel B vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét a Teen Choice Awards díjátadóval indult, majd mindenki elfelejtett normálisan felöltözködni, és inkább alaposan kinevettették magukat. Mutatjuk a részleteket!

A hippi: Dani Thorne

A szőrös lábú színésznő, szintén szinész testvére, Dani nem szőrökkel, hanem hippis ruhájával keltett feltűnést a héten. Sok hírességtől láttunk már vagány hippis szerelést, de ez nem éppen az, sokkal inkább ciki.

Dani Thorne Forrás: Northfoto

A bohóc: Alan Cumming

Az 52 éves Alan Cumming is valami feltűnőben akart érkezni egy filmpremierre, de inkább nevetséges lett az összhatás, habár egy menő bohócnak pont jó.

Alan Cumming Forrás: AFP

Az intimékszeres: Mel B

Az America's Got Talentnek már a 12. évadját forgatják, és az egykori Spice Girl bizony zsűritagként kritizálja az énekeseket. Neki viszont néhány öltözködési tanács jönne jól, mert a kristályokkal kivarrt kezeslábas, illetve a nemi szervén koronaként elhelyezkedő ékszerkoszorú nem éppen a jó ízlésről tett tanúbizonyságot.

Mel B Forrás: AFP

A leopárdpizsamás: Heidi Klum

A fürdőköntösök és pizsamák manapság nagyon felkapottak lettek a street style trendben, és meglepő módon már a vörös szőnyegen is meg-megjelennek. Heidi Klum például ebben a leopárd mintás pizsamaszerű nadrágkosztümben pózolt.

Heidi Klum Forrás: AFP

A jóból is megárt a sok: Tyra Banks

Az eddigiek között a legjobb, de azért Tyra Banks öltözéke sem az igazi. Túl sok minta és túl sokféle anyag keveredett ebben a rövidke, A-vonalú szabással megálmodott ruhában. Nektek bejön ez a fajta extravagancia?

Tyra Banks Forrás: AFP

Ki volt e legnevetségesebb?

A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170811-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-jennifer-larence.htmlMég mindig szemtelenül fiatal, és már évek óta fent van a csúcson Jennifer Lawrence, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Larion Oscar sminkmester elárulja a csodálatos színésznő szépségtitkait! Trend--Átlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPSzőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoEzeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.