Víz alól posztolt szexi fotót Lilu

fotó Lilu fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a hőségben nem is vágyunk másra, csak belecsobbanni egy medencébe. Lilunak már sikerült, sőt, még cicit is villantott közben. 

Nemrég bikinis fotóval rukkolt elő a sztár, akinél már nagyban zajlik a nyári vakációzás. A víz felszínén lebegő szőke szépségről lőtt kép hamar bejárta az internetet, és számtalan kedvelést gyűjtött össze. Nemrég egy másik posztot is feltöltött, ami nagyon viccesre sikeredett.

A szerettei készültek berántani a sztáranyukát ruhástul a medencébe, ezt a pillanatot sikerült megörökíteni. Most pedig a víz alól posztolt nekünk a híres műsorvezető.

#underwater ‍♀️ ‍♀️ #summervibes #galaxys8 #samsungmagyarorszag #promocio

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Hihetetlen, hogy Lilu még a víz alatt is mosolyog. Ez aztán az igazi pozitív életszemlélet, nem beszélve a szexi dekoltázsáról, ami igen előkelő helyett kapott a fényképen. Bizonyára ennek is köszönheti a rengeteg kedvelést és a hozzászólásokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.