Mindenki a félkarú Laurennel akar randizni

Forrás: Twitter/DuckFanAccount -
fotó Tinder félkarú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiányzik a lány jobb karja, mégis érte rajong minden férfi a Tinderen. Vajon mi a titka? 

Lauren szörnyű balesetet szenvedett körülbelül egy évvel ezelőtt, melynek következtében le kellett amputálni a jobb karját. A 21 éves fiatal azonban olyan rendkívüli humorral, és pozitív életfelfogással rendelkezik, hogy az internet népe azonnal beleszeretett.

Mindenki a csodás Laurent szeretné megismerni Forrás: Twitter/DuckFanAccount

Egyik este kissé ittas állapotban volt, és ekkor jutott eszébe, hogy át kellene szerkesztenie a Tinder bemutatkozóját, amit végül meg is tett.

Foglalkozás: kar kereskedő

  • Arc: 10/10
  • Test: 9/10
  • Személyiség: 20/10
  • Karok: 1/2

Állítása szerint másnap vette észre, hogy pillanatok alatt felkapták a profilját, de ő már nem is emlékezett pontosan, hogy milyen változtatásokat hajtott végre. Mindenesetre most mindenki vele akar házasságot kötni, szóval bőven vannak jelentkezők, akik közül válogathat - írta meg a DailyMail.

A közösségi oldalát is már rengetegen követik, hiszen egy fantasztikusan szép fiatal lány, aki a külseje mellett egy rendkívül különleges személyiséggel rendelkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.