szexi fotó fürdőruha Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva legfrissebb fotója lassan felrobbantja az internetet: természetes szépségével hódít a sztár. 

Rá sem lehet ismerni Baukó Évára, hiszen az egykor egészségtelenül élő szőke szépség mára teljesen megváltoztatta az életmódját, és ez bizony a külsején is látszik. Alkoholproblémával és túlsúllyal is küzdött, melyek mind jól látszanak az előtte-utána fotóján.

Baukó Éva fantasztikus formában van Forrás: Facebook/Baukó Éva

De az életmódváltásnak hála Éva ma már elképesztően szexi, és majd kicsattan az egészségtől. Fiatalabbnak néz ki, mint a korábbi képein, ami annak is köszönhető, hogy az arca kisimult, és megtelt élettel.

Nem csoda, hogy nemrég a szerelem is rátalált a fiatal hírességre, amiről a kapcsolat kezdetén egy interjúban is mesélt. Állítása szerint rendkívül boldog, amit nem is tudna letagadni. Erről árulkodik az a fotója is, amit tegnap töltött fel az Instagram oldalára.

#happygirl#picoftheday#sunglasses#summer#august#selfie#sand#lake

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Közeli képet mutatott a fenekéről Baukó Éva: Fotó!

Baukó Éva különleges fotóval kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán. A rajongói teljesen megőrültek, ami nem meglepő, hiszen mindössze néhány centis távolságból bámulhatjuk a szépség gömbölyű hátsóját: Fotó!

Jessica Simpson túltolta a miniszoknyát: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170809-elonytelen-ruhaban-villantott-jessica-simpson.htmlA bevállalós énekesnő nem bízta a véletlenre: olyan ruhában jelent meg, amiben még azok is észrevették, akik amúgy nem szerették volna. Trend--Ilyen jól néz ki a frissen szült Amal Clooney: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170809-amal-clooney-fantasztikusan-nez-ki.htmlNyilvános helyen mutatkozott Amal és George Clooney: gyorsan lencsevégre is kapták őket. Trend--Boob Heart Challenge, avagy csinálj szívet a cicidből: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170809-igy-lesz-sziv-a-cicidbol.htmlLáttunk már bizarr kihívásokat terjedni a neten, de most íme egy újabb: csak hogy nyáron se unatkozzanak a tinilányok. TrendOrigoHódi Pamela elképesztően szexi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170809-iszonyatosan-dogos-hodi-pamela.htmlHódi Pamela döbbenetesen szexi fotót villantott a közösségi oldalán: így búcsúzott el Jesolótól. TrendOrigoA hónap színe: a tündöklő tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20170727-a-honap-szine-augusztusban-a-tengerzold.htmlKi tudná megmondani, hogy hány árnyalata van a tengernek? Van, hogy kék, van, hogy zöld, és még azon belül is néha élénk, néha egészen ragyogó, néha viszont fáradt. Trend--Kiss Ramóna őrületes alakot villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20170808-kiss-ramona-szexi-fotot-villantott.htmlKiss Ramóna ismét megmutatta mitől döglik a légy: a híres színésznő bombaalakot mutatott. TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.