Megmutatta smink nélküli arcát az Agymenők sztárja, Mayim Bialik

Forrás: AFP -
Agymenők smink nélkül Mayim Bialik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mayim Bialik, az Agymenők sztárja megmutatta, hogyan néz ki, milőtt elkészíteni a sminkjét. Az utána és az előtte kép között óriási a különbség!

Mayim Bialik bár sok szerepben tűnt fel, mindenki számára az Agymenőkből lehet ismerős. A fura tudós aktív közösségi életet él, igyekszik a rajongóit szórakoztatni a sorozaton kívül is. Mayim egyáltalán nem hiú, és szívesen megmutatja azt is, hogy hogyan néz ki az ébredés után.

Mayim Bialik felismerhetetlen smink nélkül Forrás: AFP

Nem félt kiposztolni smink nélküli arcát sem: megmutatta, hogyan néz ki azelőtt, hogy kicsinosítaná magát, és persze lőtt egy fotót az után is! A két kép között óriási a különbség, szinte fel sem lehet ismerni a sztárt!

Kiss Ramóna őrületes alakot villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20170808-kiss-ramona-szexi-fotot-villantott.htmlKiss Ramóna ismét megmutatta mitől döglik a légy: a híres színésznő bombaalakot mutatott. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRihanna szinte semmiben jelent meg a barbadosi aratófesztiválon - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170808-rihanna-szinte-semmiben-jelent-meg-a-barbadosi-aratofesztivalon.htmlRihanna gondoskodott róla, hogy a barbadosi utcai fesztiválon senki másra ne tudjanak figyelni: díszes melltartója és bugyija nem sok mindent hagyott a képzeletre. Trend--Ashley Graham lett Marilyn Monroe hasonmása: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170808-marilyn-monroe-hasonmasa-ashley-graham.htmlOlyan fotó került napvilágra Ashley Grahamről, amilyen még soha ezelőtt. Nem is gondoltuk volna, hogy a híres modell lesz majd egyszer Marilyn Monroe plus size hasonmása. Trend--Nemzeti ünnepen szexizett Rihanna - Megmutatta dús kebleithttp://www.life.hu/trend/20170807-nemzeti-unnepen-szexizett-rihanna-megmutatta-dus-kebleit.htmlRihanna méltóképpen emlékezett meg szülőhazája, Barbados nemzeti ünnepéről. A Crop Overt, a betakarítás ünnepét olyan színes tollruhában ülte meg, ami alig takarta kerek cickóit.TrendAFPEzeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstockA hónap színe: a tündöklő tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20170727-a-honap-szine-augusztusban-a-tengerzold.htmlKi tudná megmondani, hogy hány árnyalata van a tengernek? Van, hogy kék, van, hogy zöld, és még azon belül is néha élénk, néha egészen ragyogó, néha viszont fáradt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.