Drew Barrymore így néz ki smink nélkül. Már őszül is - Fotó!

smink nélkül Drew Barrymore őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore túlvan már azon, hogy hiú legyen. Lazán közzétesz magáról valóban smink és filter nélkül képeket, és még az ősz hajszálait is bevállalja.

A sztárok smink nélküli képei mindig trükkösek, valami filtert esetleg más turpisságot biztos alkalmaz a legtöbb, hogy a legelőnyösebb fotó készüljön el, miközben a természetes szépség mellett kampányolnak. Nincs olyan, aki közzétenne magáról egy rossz fotót azért, hogy mások jobban érezzék magukat, de Drew Barrymore még erre is képes: látszik, hogy ő teljes harmóniában van magával, így nem fél megmutatni a tökéletlenségeit sem.

Drew Barrymore kinőtt szemöldökkel, smink nélkül és őszülő hajjal Forrás: Instagram/ Drew Barrymore

Mert bizony az ő bőrén is megjelentek a ráncok, de nagyon úgy tűnik, hogy nem érdekli: jól érzi magát, és ez a lényeg. Még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább az ősz hajszálait eltűntesse. Azzal együtt mutatta meg magát tényleg smink nélkül, nem beszélve arról, hogy a szemöldöke sincs kiszedetve: ez a természetesség, vagy ez mér igénytelenség?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.