plasztikai műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem a mellműtét a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. 2017-ben egy új trend hódít. Nézzétek meg, hogy mi az!

A brit Metro cikke szerint, a nők átlagosan 500ezer forintot fizetnek azért, hogy felvágják az arcokat és mesterséges gödröcskét alakítsanak ki nekik.

Hasi zsír a popsiba és vaginaplasztika: a legkedveltebb szépészeti beavatkozásokhttp://www.life.hu/trend/20170608-ezek-a-legkedveltebb-szepeszeti-beavatkozasok.htmlAz elmúlt évben mintegy 3 százalékkal növekedett a kés alá fekvők aránya 2015-höz képest, ami összességében véve 17,1 millió sebészeti eljárást jelent, de ebbe a körbe tartoznak a botoxinjekciók, kémiai hámlasztások és egyéb kevésbé invazív beavatkozások is.TrendAFPKristyna Martelli modell belehalt a plasztikai műtétbe: több mint 100 beavatkozása volthttp://www.life.hu/trend/20170502-kristyna-martelli-modell-belehal-a-plasztikai-mutetbe.htmlKristyna Martelli 17 évesen feküdt először kés alá, azóta összesen több mint 100 beavatkozáson esett át, de többször már nem fogják műteni. Kristyna ugyanis meghalt, éppen egy újabb beavatkozás közben. TrendOrigoKarys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekre - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170418-karys-goodwin-milliokat-kolt-plasztikai-mutetekre.htmlKedvenc hírességére szeretne hasonlítani Karys Goodwin, ezért fekszik folyton kés alá. Már több milliót elköltött a plasztikai műtétekre, és még mindig nem végzett... Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít a példaképére. TrendOrigoCsúnyán elbánt a plasztikai sebész Hódi Pamelávalhttp://www.life.hu/trend/20170326-hodi-pamela-ajakfeltoltest-kapott.htmlHódi Pamela, az Édes élet sztárja ajakfeltöltést kapott, csak épp nem tetszett neki az eredmény. Trend--A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfihttp://www.life.hu/trend/20170119-az-elo-ken-baba-vallott-a-plasztikai-mutetekrol.htmlCsak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.