Galambos Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas rajongótábora van a közösségi oldalakon Galambos Lajcsi lányának, Boginak. A fiatal szépség szexi képeit a rajongók imádják, ami nem is csoda. 

"Jól érzem magam a bőrömben, nem tagadom, de, mint szinte minden nő, én is tudnék változtatni magamon, ha nagyon muszáj lenne. Ha a modellkedést komolyabban gondolnám, mint anno tettem, akkor néhány kilót fogynom kellene. A divatot követem, azaz figyelem a külföldi magazinokat, sztárokat és ha tetszik valami, én is szívesen viselem. Nemrég láttam egy színes, méregdrága, de különös cipőt. Vettem egy hasonló formájú fehéret, festékkel megfestettem, és lakkal is bekentem, hogy fényes legyen. Így rengeteget spóroltam" - mondta el a Borsnak a sztárcsemete.

Forrás: Instagram/Galambos Boglárka

Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoGigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoLiptai Claudia frizurája a szélbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170705-liptai-claudia-frizuraja-a-szelben-is-tart.htmlLiptai Claudia fogadalmához híven naponta posztol a közösségi oldalaira. TV + SztárokOrigoSírva gyászolta a Mokkában Schubert Évát Pásztor Erzsihttp://www.life.hu/sztarok/20170712-sirva-gyaszolta-a-tv2-mokkaban-az-elhunyt-schubert-evat-pasztor-erzsi.htmlMeghalt Schubert Éva Kossuth-díjas színésznő. Jó barátja, Pásztor Erzsi a Mokka vendégeként mesélt a hozzá fűződő emlékekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.