szőrös Hollywood szőr celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. 

Habár az elmúlt években a trend egyértelműen a nők teljes csupaszsága felé haladt, mindig voltak olyanok, akik a természetesség jegyében, vagy éppen lázadásukat kifejezendő a szőrös külsőt választották. Sőt manapság egyre több fiatal is elutasítja a szőrtelenítést, nemrégiben kiderült, hogy három évvel ezelőtthöz képest 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját. A hónaljszőr egyébként talán a legkedveltebb szőr, nemcsak hogy szépségversenyt rendeztek belőle, de a hollywoodi celebeknek is ez a kedvence. Madonna és a lánya is, illetve a fiatal színésznők is szívesen hagyják szőrösödni a hónaljukat.

Miley Cyrus még festette is a szőrös hónalját Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Így lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted

Egy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől? Olvasd el a Life.hu cikkét!

A lábszőr már kevésbé trendi, habár igencsak nagy rajongótáborra tett szert például az a fiatal lány, aki jó régóta nem nyúlt borotvához, és meg is mutatta nagyon szőrös lábait. Morgan Mikenas azért döntött a szőrös élet mellett, mert túl sok idejét vette el a szőrökkel való babrálás. "Nem célom, hogy bárkit lebeszéljek a szőrtelenítésről. Azt szeretném, hogy mindenki úgy éljen, ahogy neki a legkényelmesebb. Mi is a szépség? Számomra az a szép, aki szépnek érzi magát. Ne mondja meg más, milyennek kellene lennie annak, ami szép. Különbözni normális, különbözni jó" - vallja a fiatal lány.

Morgan Mikenas Forrás: Instagram/i_am_morgie

Ami a vörös szőnyeget illeti, onnan sem hiányoznak a szőrös lábak, habár ahogy említettük, nem olyan gyakori mint a hónaljpamacs. A szőrös láb legnagyobb híve a komikus, Mo'Nique, aki ráadásul szívesen meg is mutatja őket. "Muszáj megmutatnom Amerikának, hogyan néz ki egy igazi láb. Minden reggel borotválni, ez túl sok nekem. Úgy gondolom, hogy a szőrös női láb kicsit sem szokatlan a fekete nők között" - vallja Mo'Nique, aki méretes szőrei ellenére boldog házasságban él.

Mo'Nique szőrös lábat villantott a Golden Globe-gálán Forrás: AFP

Az elmúlt hónapok nagy meglepetése Bella Thorne volt, aki az American Music Awards-díjátadón jelent meg szőrös lábakkal. Sokan azt gondolták, hogy egy véletlenről van szó, hiszen a színésznő nadrágban volt, így könnyen lehet, hogy azt gondolta, úgysem látszanak ki a szőrszálak. De bizony kikandikáltak a nadrág alól, amivel jól meglepte rajongóit.

Bella Thorne szőrös lábbal jelent meg az American Music Awards-díjátadón Forrás: AFP

Később kiderült, hogy a színésznő egyáltalán nem bánja, amikor megnő a lábán a szőr, mert így is jól érzi magát. Nem sokkal később töltött is fel a lábairól egy még durvább képet, habár ehhez már azt a kommentet írta: "Rendben, megborotválkozom!"

Forrás: Snapchat/Bella Thornedab

Még 2011-ben Irina Shayk sokkolta a világot, amikor megcsillantak a fényben a pihéi, pedig az előzőekhez képest ez szinte nem is látszik, tényleg csak a napfényben. Hasonlóan járt Lindsay Lohan is, akit szintén paparazzók kaptak lencsevégre, Celine Dionról pedig kiderült, hogy csak a térdéig szőrtelenít, a combszőre egy reflektornak köszönhetően csillant meg a nagyvilág számára.

Borotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Tények és tévhitek a szőrről

Tényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.