színésznő meztelen Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? 

Az 50 éves színésznő fantasztikus alaknak örvend, ezért nem csoda, hogy döglenek utána a pasik. Elég lenne csak a kisujját megmozdítani ahhoz, hogy ott teremjen egy lovag, aki a kegyeit lesi.

A szexi sztár azonban nem él a lehetőségek sorával, hiszen boldog házasságban él. Azt is elárulta, hogy nem a szex a kiegyensúlyozott házasság kulcsa.

Éppen ezért áll értetlenül mindenki a frissen kiposztolt fotója előtt: úgy tűnik, a képnek nincs semmi értelme. A színésznő ugyan félmeztelen rajta, de csak a sziluettje kivehető. A feje közelről látszik a fotón, de elég művészi arckifejezést öltött a szelfihez.

When the party is over .... cuando se acaba la fiesta...#night #fiesta #stolenmoment

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

A kép mellé posztnak azt írta: „Mikor a buli véget ér” - így végképp semmi értelme a felvételnek, de ez a rajongókat egyáltalán nem zavarta. Fél nap alatt 140 ezer kedvelést, és végtelen sok hozzászólást is kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.