Aprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!

Miley Cyrus fotó bikini énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus vadító bikinis fotót villantott...

Miley Cyrus, aki végre felhagyott az egészségtelen életmóddal és rendbe tette a párkapcsolatát is, jobban néz ki, mint valaha. Az alakjával eddig sem volt gond, hiszen egy időben nagyon komolyan hódolt a jógázásnak, de emellé most a kisugárzása is megérkezett.

A szexi sztár egy bikinis képet osztott meg a közösségi oldalán, ami végre nem is túl sok, mégis mindent megmutat:

Summmmmer is heeeeerrrre! Bring on Z fruit , sunshine (always spf) , & goooood times!

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Természetesen ezután nem meglepő, hogy a követői fél nap alatt 1 millió 300 ezer kedvelést nyomtak a poszt alatt. Mindenki jobban bírja a normális életet élő Miley-t, bár nemrég azért okozott egy kis kellemetlenséget a testvérének, mikor nyilvánosan beszólt Stefano Gabbananak.

Ez komoly? Szexi bikiniben eteti a malacát Miley Cyrus

Miley Cyrus sosem arról volt híres, hogy mindent úgy csinálna, mint az átlagemberek, sőt. Míg egy tipikus állattartó kicsit szolidabban állna neki malacot etetni, addig a világsztár ezt is másként teszi: aprócska bikiniben látott neki a feladatnak: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.