245 milliós ruhában ment férjhez a 23 éves Swarovski-örökös, Victoria Swarovski - Fotó!

Forrás: Instagram/Victoria Swarovski -
Swarovski kristály Victoria Swarovski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromnapos esküvőt tartott az énekesnőként is híressé vált Victoris Swarovski, aki 245 milliós ruhába és 250 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. 

Mivel Victoria az örököse a Swarovsky kristálybirodalomnak, nem meglepő, hogy az esküvője is fényűző volt. A 23 éves énekesnő a 40-es éveiben járó Werner Mürz ingatlanbefektetőhöz ment hozzá, de nem akármiben.

A fiatal nő egy 245 milliót érő ruhát viselt

a nagy napon, ami természetesen

Swarovski kristályokkal volt díszítve, pontosan 500 ezerrel.

A ruha 46 kilót nyomott, így valószínűleg nem egész este viselte ezt a csodaszép költeményt a birodalom örököse.

Ő Victoria Swarovski, aki 245 milliós ruhában ment férjhez Forrás: Instagram/Victoria Swarovski

Egyébként maga tervezte ruháját egy híres dubai tervező együttműködésével, akinek olyan sztárok voltak már a kliensei, mint Beyonce, Jennifer Lopez és Rihanna. A menyasszony Jimmy Choo cipőjét választotta a nagy napra, ami igazából három napig tartott az olaszországi Triesztben. 250 vendége volt az ifjú párnak, akik először 2010-ben találkoztak, és tavaly májusban jeyezték el egymást - írja a Daily Mail, ahol töb képet is láthatsz a párról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.