Katalin hercegné csipkeruhában volt az ascoti derbin - Fotó!

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
ascoti derbi Katalin hercegné csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a királyi család sem hagyta ki az ascoti derbit, ahol a brit arisztokraták minden évben tiszteletüket teszik. Katalin hercegné egy pompázatos csipkeruhát választott erre az alkalomra.

Minden évben összegyűlnek a brit arisztokraták, hogy megnézzék az ascoti derbit, ami az egyik leghíresebb lóverseny. Az előkelőségek azonban sokkal inkább azért vesznek részt az eseményen, hogy megmutathassák magukat, és szemügyre vehessenek másokat. Katalin hercegné és Vilmos sem hagyta ki a neves rendezvényt, természetesen az ő öltözékük abszolút kifogástalan volt.

Katalin hercegné gyönyörű volt az ascoti derbin! Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Katalin egy gyönyörű csipkecsodában tündökölt a derbin, őt biztosan senki nem tudta túlszárnyalni, de persze Vilmos is fess volt a cilinderében. A férfiaknál azért nincs akkora verseny az öltözékek között, mint a nőknél, de Katalinnak nem is kell aggódnia, hiszen idén biztosan ő nyert!

Királyi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette fel


Az üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt. Nézd meg, tavaly miben tündökölt Timi a derbin!

A világsztárok kedvenc ruhájában tündökölt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170613-a-vilagsztarok-kedvenc-ruhajaban-tundokolt-vajna-timi.htmlEgy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt. Trend--Mihalik Enikő a Halászbástyánál fotózkodott http://www.life.hu/trend/20170620-mihalik-eniko-budapestrol-posztot.htmlNem mindennapi fotó került fel Mihalik Enikő közösségi oldalára: nem csoda, hogy a magyar rajongók meghatódtak a fotó láttán. TrendOrigoII. Erzsébet, ahogyan még nem láttad - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170620-a-91-eves-ii-erzsebet-fejkendoben-lovagolt.htmlKalap és színes kabát nélkül II. Erzsébet nem is II. Erzsébet, pedig a minap éppen ezt a két ikonikus ruhadarabját dobta félre, és helyette felkötött magára egy fejkendőt! Trend--Szexi fürdőruhás fotót posztolt Caramel felesége http://www.life.hu/trend/20170620-szexi-fotot-posztolt-caramel-felesege.htmlHangulatos fotót tett közzé az Instagram oldalán Szilágyi Szilvi: így élvezi a horvátországi nyaralást a szexi sztárfeleség. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoNem bír felhagyni a szenvedélyével Majoros Hajnalkahttp://www.life.hu/trend/20170620-magassarku-cipokert-rajong-majoros-hajnalka.htmlMajoros Hajni bevallotta: a magassarkú cipők megszállotja. Azt is elárulta, miért. Trend--Így lesz az ember testrészeiből művészet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170620-emberi-testreszekbol-faragott-muveszetet-egy.htmlEgy újabb példa arra, hogy az emberi kreativitás határtalan: ez a fiatal lány olyan különleges képeket készít, amelyektől nekünk is leesett az állunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.