Katalin hercegnő bokavillantós nadrágot vett fel - Fotó

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
Katalin hercegnő nadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő a szigorú szabályok ellenére próbál úgy öltözni, ahogy neki tetszik. Ezúttal egy villantós nadrágot vett fel.

Katalin hercegnő öltözködését is árgus szemekkel figyelik, ő sem vehet fel akármilyen ruhát. A farmer és szimpla póló kombinációtól nyugodtan elbúcsúzhat, helyette csak elegáns és visszafogott darabokat ölthet magára. A rövidnadrág is tilos, de Katalin azért megpróbálta kicselezni a szigorú szabályokat, és olyan nadrágot vett fel, amilyet eddig még nem nagyon: bokavillantósat.

Katalin hercegnő bokát villantott Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

A hercegnő persze túlzottan nem mert ellenkezni a szabályokkal, öltözéke csupán egy finom ellenállás! Sokkal rövidebb nadrágot már biztosan nem akarna felvenni, de azt nem is tenné zsebre, amit ezért kapna!

Ezt is megértük: szexi, combvillantós ruhában mutatkozott Katalin hercegné


Amióta kétszeres édesanya lett, azt kell mondjuk, Katalin hercegnő sokkal, de sokkal merészebben választ ruhát, mint korábban. Legutóbb azt is megmutatta, hogy bizony neki is vannak combjai, nem is akármilyenek! Olvasd el eről a Life.hu cikkét!

Rúzsa Magdi az eljegyzése után vadonatúj külsőre váltotthttp://www.life.hu/trend/20170618-ruzsa-magdi-uj-frizuraja.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a Megasztár egykori győztese a nyár beköszöntével megszabadult hosszú hajától, és rövidre váltott. Nézd meg, milyen jól áll Magdinak az új frizura! Trend--Magyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--Tolvai Reni szexi, testhezálló ruhában feszíthttp://www.life.hu/trend/20170617-tolvai-reni-testhezallo-ruhaban-feszit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tolvai Reni a minap egy esküvőre volt hivatalos, amelyen egy csodálatos ruhakölteményben vett részt. Most pedig egy újabb, nagyszerű darabban feszít. Trend--Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Így néznek ki bikiniben a Victoria's Secret modelljei - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170616-igy-neznek-ki-bikiniben-a-victoria-s-secret-modelljei.htmlA nagy modelleket gyakran láthatjuk biniben, de nincs is annál jobb, ha egy csokorba szedjük a dögös testeket. Íme, egy gali a legcsábítóbb bikinis modellekről. Trend--Katalin hercegné pinkben tündököl II. Erzsébet születésnapjánhttp://www.life.hu/trend/20170617-katalin-hercegne-pinkben-tundokol-ii-erzsebet-szuletesnapjan.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, érkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjáról. Így szerencsére Katalin hercegné rózsaszín ruhájának is csodájára járhatunk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.