Fenekével hulahoppozik egy lány: Videó!

Forrás: Instagram -
videó hullahopp karika fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a fiatal lány annak köszönheti a hírnevét, hogy minden testrészével képes hulahopp-karikázni. Akár egyszerre is: Videó!

Queen of the Rings néven indította a közösségi oldalát az a lány, akinek ma már közel 110 ezer követője van. Nem is csoda, hiszen a fiatal szépség igen különleges képességgel rendelkezik:

bármelyik testrészével képes hulahopp karikázni.

A fiatal tehetség nem ismer lehetetlent Forrás: Instagram

Rengeteg videó van fent a közösségi oldalán, amelyek mind azt mutatják, hogy egy igazán elszánt sportoló számára nincs lehetetlen. Azt hinnénk, hogy

fenékkel hulahoppozni nem lehet,

pedig de. Sőt, még akár konttyal is.

136 kilósan lett profi táncos Dexter Mayfield

Ha meghalljuk a táncos szót, rögtön egy piszkafa, nyúlánk és nagyon hajlékony férfit képzelünk magunk elé. Dexter Mayfield a súlya alapján legalább két klasszikus táncost tesz ki, ez mégsem gátolta meg abban, hogy küzdjön az álmaiért.

Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170613-szoros-furdoruha-az-uj-noi-divat.htmlMegdöbbentő bikinidivat indult útjára nemrég: ha ezt a fürdőruhát viseled, garantáltan elkerül minden férfi. TrendThinkstockVV Mici szexi fürdőruhában ugrál: Videó!http://www.life.hu/trend/20170612-igy-ugral-a-medencebe-vv-mici.htmlNem hiába, visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár: VV Mici is megmutatta mennyire örül ennek. TrendOrigoAngelina Jolie vörös hajra váltott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170611-igy-nez-ki-angelina-jolie-voros-hajjal.htmlAngelina Jolie legújabb fotójától teljesen el vagyunk képedve: nem számítottunk rá, hogy a szexi színésznő frizurája ekkora változáson fog átesni. Trend--Hosszú, fehér ruhában pózol Gáspár Evelin - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170613-hosszu-feher-ruhaban-pozol-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin elképesztően szép, fehér ruhában pózolt, az erről készül képet pedig megosztotta rajongóival is. Vajon menyasszonyi ruhát próbálgatott? Trend--Bella Hadid melltartó nélkül pózolt (18+)http://www.life.hu/trend/20170613-bella-hadid-melltarto-nelkul-fotozkodott.htmlBella Hadid idomaira mindig rácsodálkozik a világ, nagy szerencsére kapnak is bőven ízelítőt a modell domborulataiból a rajongók. Most éppen a mellbimbóit tette közszemlére. TrendOrigoMolnár Anikó Olaszországban sütkérezik - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170613-molnar-aniko-olaszorszagban-sutkerezik.htmlLehet irigyelni az egykori Nagy Ő-t, ugyanis nem akárhol sütteti a hasát: Olaszországban napoztatja dögös idomait Molnár Anikó. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.