Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!

Forrás: Thinkstock -
fashion week Nyár fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő bikinidivat indult útjára nemrég: ha ezt a fürdőruhát viseled, garantáltan elkerül minden férfi. 

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a legújabb fürdőruhatrend is Amerikában látott napvilágot. Valószínűleg pillanatok alatt végig söpör majd a világon, hiszen a hülyeségre mindig vevők az emberek. De ennek aztán tényleg semmi értelme.

A strandokon felvillanó szőrös férfitestekkel nincs semmi baj, még akkor sem, ha esetleg valakinek más az ízlése. De olyan emberrel még sosem találkoztunk, aki szerint a bundával borított női mellkas vonzó lenne.

Mindenesetre a legújabb divatnak köszönhetően ez is bármikor megtörténhet, ezért ne lepődjön meg senki, ha a Velencei-tónál vagy a Balatonon megjelenik egy-egy lobogó mellkasszőrrel flangáló női alak. Elsőre nagyon ijesztően fest, de nem kell megijedni:

a macibunda nem valódi.

Make 'em say WTF FREE US shipping Link in bio

Beloved Shirts (@belovedshirts) által megosztott bejegyzés,

Tevepatabugyi az új női fehérneműtrend: Fotó!

Azt már megszokhattuk, hogy kelet felől mindig érdekes trendújítások érkeznek hozzánk, ám ezzel az új hóborttal mégiscsak sikerült egy kicsit meglepni minket. Íme, a tevepatabugyi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.