Magyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentés

fashion week Carrie Underwood Nicole Kidman Abodi Dóra vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! 

70 év felettiek

Diane Keaton és Candice Bergen fantasztikusan festettek a vörös szőnyegen. Előbbi a maga különc stílusát hozta, Candice pedig a klasszikusabb vonalat képviselte, de egy extrém nyakláncot azért ő is bevállalt.

Diane Keaton, Candice Bergen Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Csipkék

A csipke még mindig hódít a sztárok körében. Ezúttal Jourdan Dunn viselt egy igencsak élénk színű, merész darabot, míg Nicole Kidman egy szexi feketére szavazott.

Jordan Dunn, Nicole Kidman Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Klasszikus kontra vagány eklektika

Ugyanazon az eseményen mutatott két nagyon is különböző stílust Reese Witherspoon és Emma Stone. Előbbi a letisztult, fekete-fehér eleganciára szavazott, míg Emma Stone egy nagyon különc, eklektikus ruhát viselt.

Emma Stone, Reese Witherspoon Forrás: AFP

Kinek a stílusa tetszik jobban?

Magyar siker

Carrie Underwood a CMT Music Awardson három különböző ruhát viselt. Közöttük a legkülönlegesebb az volt, amiben átvette az év legjobb videóklipje díját. Ez ugyanis egy Abodi Dóra-kreáció volt!

Carrie Underwood Forrás: AFP

Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viselte

Néhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.