szépségápolás újdonság Nyár smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminkmester összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab!

Feszesítő szemkörnyékápoló

Ha a nyári vad bulizások másnapján felpüffedt, karikás szemre ébredsz, akkor ez a Neogence golyós, feszesítő szemkörnyékápoló nélkülözhetetlen kelléked lesz. Pillanatok alatt felfrissít, hűsít a koffein tartalma stimulálja a mikrokeringést. Viszlát karikák, már az első használat után látványos az eredmény.

Neogence golyós, feszesítő szemkörnyékápoló 12.990 forint Forrás: szepsegcenter.hu

Hialuronsavas hidratáló

A hosszantartó hidratálásra még nagyobb szüksége van a bőrünknek nyáron. Ideje váltani, a téli testesebb arckrémek fel sem szívódnak, ragadnak a nagy melegben, ezért érdemes lecserélni őket könnyű szerkezetű, azonnal felszívódó esszenciára. Minden bőrtípusnak ideális lehet a Neogence hialuronsavas esszencia, mert azonnal feltölti a bőrt, stimulálja a kollagéntermelést, helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát és feszesít. Mindent tud amit csak elvárhatunk bőrünk szépségéért.

Neogence hialuronsavas esszencia 20.890 forint Forrás: szepsegcenter.hu

Bőrkisimító primer

Tág pórusok, érdes bőr helyett legyen selymes, hibátlan bőröd a Solone bőrkisimító primer balzsammal. Tökéletes sminkalap a pórusminimalizáláshoz és a tartós alapozáshoz.

Solone simító primer 3290 forint Forrás: solone.hu

Alapozó vitaminokkal

A gyönyörű egészségtől ragyogó bőr igenis lehetséges a Bourjois Paris ikonikus Healthy Mix alapozójával. Az extra vitaminokkal dúsított formula fátyolként idomul az arcodhoz. Az E-, C-, B5- vitamin koncentrált összhatásának köszönhetően ragyogóan üde, friss lesz a bőröd.

Bourjois Paris Healthy Mix alapozó 4499 forint Forrás: szepsegcenter.hu

Extra tartós szemceruza

Ne kenődj el nyáron sem, ezért érdemes a Solone extra tartós, krémes szemceruzáival készítened a szemfestésedet, mert ez még a vízvonalban is megmarad. Krémes állaga miatt könnyen kezelhető, pillanatok alatt készíthetsz izgalmas, füstös hatású szemfestést is vele, de ügyesnek kell lenned mert nagyon gyorsan szárad és akkor már nem mozdul. Hacsak nincs „sminkradírod”, mert akkor villámgyorsan kijavíthatod az esetlegesen elrontott tusvonalat is.

Solone Satírozható tartós szemceruza 2190 forint Forrás: solone.hu

Sminkjavító ceruza

A Solone makeup újdonsága a sminkjavító ceruza. Nem kell lemosnod a sminkedet, ha aszimmetrikusra sikerült, mert a sminkjavító ceruzával célzottan leradírozhatod a hibás részt. Igazi szenzáció ez a „csodaradír.”

Solone Flight of Fancy Gyengéd sminkjavító ceruza 2690 forint Forrás: solone.hu

Legiesen könnyű ajakrúzs

Szeretnél tartós, de nem matt ajakrúzst, mert az túlságosan kiszárítja az ajkaidat? Akkor a Bourjois Paris Rouge Laque, folyékony ajakrúzsait neked ajánlom. Légiesen könnyű textúrája nem ragad, intenzív pigmentjeinek köszönhetően tökéletesen fed. Ez a tartós ajakrúzs könnyed és krémes, puha ajkakat eredményez, nyolc fantasztikus, trendi színben kapható a nyár igazi szenzációja.

Bourjois Paris ikonikus Healthy Mix alapozó 13,90 euro Forrás: bourjois.fr

Hosszító, dúsító szempillaspirál

Ha veled is előfordult már, hogy idejekorán beszáradt, becsomósodott a szempillaspirálod, pedig még alig használtad, akkor a Rimmel London Volume Shake szempillaspirálját imádni fogod. Maximális kihasználáshoz rázd össze akár egy shaket, ezzel a formula azonnal felfrissül, így optimális használatot biztosít a mindig friss festékkel. A speciális keféje hosszít, a második réteg pedig dúsítja a szempillákat.

Rimmel London Volume Shake szempillaspirál 2990 forint Forrás: kremmania.hu

Körömápoló lakkok

A tökéletes nyári kellék a Salon Manicre a Sally Hansentől. A professzionális minőségű lakkokkal te leszel a partik fénypontja. A kreatin komplexet tartalmazó lakk intenzív színű, erősíti a körmöket és serkentik a körömnövekedést.

Salon Manicure a Sally Hansentől 3000 forint Forrás: Sally Hansen
Bőrápolási és sminktippek, ha pattanásokkal küzdeszhttp://www.life.hu/trend/20170508-erre-figyelj-a-borapolasnal-es-sminkelesnel-ha-pattanasos-az-arcod.htmlHa a pattanások csak időszakos látogatóid, akkor egy kis odafigyeléssel meg is szüntetheted a helyes táplálkozással és napi ápolással. Ha állandó vendégeid, akkor mindenképp fordulj szakemberhez, mert gyulladásban van a szervezeted. Trend--Ez 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigoSokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Sminkelj a szemformádnak megfelelően http://www.life.hu/trend/20170412-igy-sminkelj-a-szemformadnak-megfeleloen.htmlHa te is imádod a szemhangsúlyos sminkeket, nem árt tudni, hogyan a legelőnyösebb elkészíteni őket, hiszen különbözünk, ennélfogva a szemformánk is más. Íme, Larion Oscar sminkmester szemfestési trükkjei a különböző szemformákhoz! TrendThinkstockÍgy lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha szeretnél éveket fiatalodnihttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-sminkelj-ha-szeretnel-eveket-fiatalodni.htmlKi ne szeretne még vonzóbb és fiatalosabb kinézetet? Ha te is így vagy ezzel, akkor kerüld például a túl sok és túl harsány sminket. Egy jól megválasztott smink lehetőség egyéniségünk hangsúlyozására, az önkifejezésre és nem utolsósorban az önbizalom növelésére. Íme, Larion Oscar fiatalító sminktippjei! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.