Gáspár Evelin forró nyári fotót posztolt

fotó mellbimbó szexi Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres tinilány életében már láthatóan beköszöntött a nyár: forró hangulatú képet tett közzé az Instagram oldalán. 

Az idősebb Gáspár-lány mostanában egyre több szexi fotót villant a közösségi oldalán. Mióta alakreformba kezdett, szívesebben mutatja meg magát a világnak, ami érthető is, hiszen mostmár úgy fest, mint egy igazi nő.

Nemrég az olaszországi utazásáról is mutatott képeket, most pedig egy olyan posztott tett közzé, amitől mindenki szája tátva maradt. A fiatal szépség egy nyári hangulató fotóval örvendeztette meg a rajongóit, amin még a mellbimbói is valamelyest látszanak.

#throwbackthursdays

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

A sokat sejtető felvétel a közösségi oldalán is szépen teljesít, hiszen kevesebb, mint egy nap alatt közel 3000 kedvelést kapott.

40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreirohttp://www.life.hu/trend/20170508-40-eves-lett-natalia-oreiro-a-vad-angyal.html2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Trend--Iszak Eszti divattervezőnek állthttp://www.life.hu/trend/20170518-iszak-eszti-divattervezo-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető divattervezőnek állt, és saját márkás ruhákkal örvendezteti meg rajongóit.Trend--Susan Sarandon giga mellekkel lépett a vörös szőnyegre- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170518-susan-sarandon-kitette-melleit-foto.htmlMájus 17-én, szerdán kezdetét vette az idei, 70. alkalommal megrendezésre kerülő Cannes-i Filmesztivál, a sztárok pedig csak úgy önzönlenek a festői szépségű helyszínre. Ezúttal Susan Sarandon dobta ki bájait a fotósok előtt... Trend--Rövidnadrágban mutatták meg alakjukat a Magyarország Szépe versenyzői - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170518-rovidnadragban-mutattak-meg-alakjukat-a-magyarorszag-szepe-versenyzoi.htmlA Magyarország Szépe idei versenyzői sem okoznak csalódást, ezúttal aprócska rövidnadrágban villantották meg formás combjaikat. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoHemzsegtek a kivillanó combok Cannes vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20170518-cannes-voros-szonyegen-a-combok-vittek-a-primet.htmlTegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még több vörös szőnyeges esemény is lesz, ahol több hollywoodi sztár is tiszteletét teszi. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás! TrendAFPKiss Ramóna az új munka mellett vadiúj külsőt is villantotthttp://www.life.hu/trend/20170518-kiss-ramona-teljesen-megvaltozott.htmlKiss Ramóna az X-Faktor sajtótájékoztatóján több szempontból is meglepetést okozott rajongóinak: új munkát és új külsőt is villantott... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.