Sharon Stone borzalmasan néz ki - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Fufu, Gumu -
Sharon Stone öltözet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone úgy él az emlékeinkben, mint az egyik legdögösebb nő a világon. Sajnos azonban úgy tűnik, elfelejtette, hogyan kell felöltözni: találomra kapkodta magára a göncöket, a végeredmény pedig tragikus.

Sharon Stone általában fantasztikusan néz ki a korához képest. Legtöbbször mindenki csak leesett állal figyeli az 59 éves színésznőt, aki két éve még bikiniben is mesésen festett. Most azonban olyan képek kerültek ki róla, amiktől nem fog senki ámulatba esni, maximum szörnyülködni.

Sharon Stone összeállítása szörnyű Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Fufu, Gumu

A hatvanhoz közelítő sztárra valóban rá sem lehet ismerni, ugyanis nem sikerült felöltöznie,

nagy tehetséggel választotta ki az egymáshoz egyáltalán nem illő darabokat.

Csíkos felső, fekete alapon kék pöttyös hosszú szoknya, lábszárig felhúzott csíkos zokni, sportcipő és bordó táska. Sharon Stone ebben az összeállításban pontosan úgy néz ki, mint egy öregasszony, és mintha nem lenne egy egész sleppje azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

Ez 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigoFélmeztelen, egy szál nyakláncban posztolt Cannes-ból Emily Ratajkowkihttp://www.life.hu/trend/20170517-felmeztelen-egy-szal-nyaklancban-posztolt-cannes-bol-emily-ratajkowki.htmlMájus 17-én elkezdődött a Cannes-i filmfesztivál, és erről a rangos eseményről természetesen Emily Ratajkowski és a cicijei sem hiányozhatnak. Trend--Nagyon szexi! Bugyi nélkül pancsol Bódi Sylvi - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170517-bugyi-nelkul-pancsol-bodi-sylvi-foto.htmlBódi Sylvi mostanában elkényezteti a rajongóit: már megint egy olyan fotót posztolt, amitől minden pasinak kicsodul a nyála.Trend--Jack 10 éves kisfiú, de profi sminkvideókat készíthttp://www.life.hu/trend/20170517-jack-10-eves-kisfiukent-keszit-sminkvideokat.htmlFénysebességgel terjed az interneten egy videó egy 10 éves kisfiúról, aki profin sminkeli magát. Az internetezők nagy része el van ájulva, de többen háborognak is. A szülőket hibáztatják. TrendOrigoEllie-Jean Coffey lassított felvételen fut piros fürdőruhában - Videó!http://www.life.hu/trend/20170517-ellie-jean-coffey-lassitott-felvetelen-fut-piros-furdoruhaban.htmlEllie-Jean Coffey az egész világ fantáziáját felborzolta egyetlen rövidke videóval: a dögös bögyös sztár a tengerparton fut, lassítva, piros fürdőruhában. Pamela Anderson már a múlté! TrendOrigoBikiniben mutogatja tökéletes testét Dundika: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170517-dundika-elkepesztoen-szexi.htmlKülönleges fotóval örvendeztette meg a követőit Dundika: egy szál fürdőruhában hódít az Instagramon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.