Hemzsegtek a kivillanó combok Cannes vörös szőnyegén

Cannes Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még sok premier, és annál is több hollywoodi sztár vár ránk. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás!

Susan Sarandon szokásához híven idén is napszemüvegben érkezett. A színésznő vörös szőnyeges megjelenése általában a 30 évesekével vetekszik, és ez most sem volt másként..

Susan Sarandon Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A tavalyi kobrás Gucci ruha után Julianne Moore idén egy extrém, csupa toll ruhakölteményben jelent meg, ami vegyes megítélést kapott. A szín mindenesetre telitalálat volt.

Julianne Moore Forrás: AFP

Emily Ratajkowski a vörös szőnyeg előtt egy órával még pucéran szelfizgetett, aztán egy könnyű, Twinset selyemruhába bújt. Természetesen lábvillantósba.

Emily Ratajkowski Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Elle Fanning elsőre a királylányos stílust hozta, ami jól is állt neki. A ruhát az uszályon megjelenő festések viszont nagyon is modernné tették, és szuper volt benne ez a kettősség. A ruhát Vivienne Westwood tervezte.

Elle Fanning Forrás: AFP/Loic Venance

A seregszemlét a manapság színészkedéssel is foglalkozó Lily-Rose Depp nyitotta meg, ami hatalmas megtiszteltetés. Kétségtelen, hogy a következő években rengeteget fogunk hallani Johnny Depp és Vanessa Paradis lányáról, aki természetesen Chanelben vonult a vörös szőnyegen.

Lily-Rose Depp Forrás: AFP

Naomie Harris egy igazi szivárványos ruhában jelent meg, ami kicsit szokatlanul festett a vörös szőnyegen. Úgy látszik, az unikornismánia a Gucci divatházba is begyűrűzött.

Naomie Harris Forrás: AFP/Loic Venance

Bella Hadid szintén a combvillantásra ment rá. A lépcsőzésnél akadtak is problémák a hosszú felsliccelés miatt, de jól tudjuk, hogy a modell egyáltalán nem szégyenlős, ugyanis tavalyi ruhájában is nagyot villantott.

Bella Hadid Forrás: AFP

Jessica Chastain Alexander McQueen ruháján imádjuk a hímzést: tökéletesen kidolgozott és csodálatosan fest. A ruha aljáért viszont már nem vagyunk oda.

Jessica Chastain Forrás: AFP

Eva Herzigova egy arany Roberto Cavalliban mutatta meg tökéletes alakját, és persze hosszú modellcombjait.

Eva Herzigova Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Ez a púderszínű Atelier Versace ruha nagyon összhangban volt Uma Thurmannel, és mozgás közben még jobban mutatott rajta.

Uma Thurman Forrás: AFP/Loic Venance

Tavaly csodásan festett Frederique Bel, idén viszont nem választott jól. Ez a tollas megoldás az átlátszó anyaggal egyáltalán nem mutatott ízlésesen.

Frederique Bel Forrás: AFP/Valery Hache

Adrien Brody barátnője, Lara Lieto egy nagyon könnyű, világoskék ruhában érkezett, amiben voltak izgalmas részletek, például a néha-néha megvillanó csipke, amit a felső réteg alá rejtettek.

Lara Lieto Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az izraeli celebnő, Hofit Golan sem a legízlésesebb formáját hozta. A ruha a melleit sem takarta, és a fenékig vágott hátdekoltázs is túl mély volt.

Hofit Golan Forrás: AFP
Ez 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigoSokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Heti trendjelentés: égig érő modellcombok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170511-heti-trendjelentes-szerepel-benne-poppy-delevingne-ashley-graham-david-beckham.htmlHabár egyértelműen a modellcombok vitték a prímet ezen a héten, azért szexi pasikból sem volt hiány, hála Beckhaméknek! Mutatjuk is a részleteket! Trend--Az elmúlt évek leghíresebb hónaljszőrei Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170504-az-elmult-evek-leghiresebb-honaljszorei-a-celebvilagbol.htmlHabár az elmúlt években a trend az abszolút szőrtelenség irányába haladt, egy-egy celeb mindig előállt a természetesség vágyával, vagy éppen csak meg akart botránkoztatni az itt-ott megjelenő szőrpamacsával. Ezúttal az elmúlt évek legnagyobb hónaljkutya-villantóit szedtük össze! Trend--Közönséges ruhákból nem volt hiány - Trendjelentés az MTV Movie Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170508-trendjelentes-az-mtv-movie-awardsrol.htmlVasárnap este tartották az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálát. Habár az igazán nagy nevek közül kevesen jelentek meg, sokkoló ruhákból ezúttal sem volt hiány. TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170427-menyasszonyi-ruhak-harmincezer-forint-alatt.htmlAhány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.