Bikiniben mutogatja tökéletes testét Dundika: Fotó!

fotó szexi Dundika bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotóval örvendeztette meg a követőit Dundika: egy szál fürdőruhában hódít az Instagramon. 

Elképesztően szexi fotót posztolt a közösségi oldalán Majoros Hajnalka. A szexi szőkeségen egyáltalán nem látni, hogy két gyermeket szült. Ráadásul mindkét csemete fiú, akik valószínűleg időnként megtépázzák a szülők idegeit.

Ennek azonban nyoma sincs Dundika megjelenésén, aki egy aprócska bikiniben relaxált egy napozóágyon. A 33 éves nő elképesztő alakkal rendelkezik, amit a közösségi oldalán többen is megemlítettek.

Nem is csoda, hiszen feszes combok és kocka has büszke tulajdonosa, melyekkel egy nap leforgása alatt közel 5 ezer kedvelést gyűjtött össze az Insragramon.

Dundika elkapott valamilyen betegséget Amerikában!

Nem indult jól Majkáék Las Vegas-i nyaralása, Olivér és Dundika ugyanis elkaptak valamit, ami miatt az eddig ott töltött időt végigbetegeskedték. Mindketten hánynak. Olvass tovább itt...

Cherelle Neille túl szép ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170516-cherelle-neille-tul-szep-ahhoz-hogy-komoly-kapcsolata-legyen.htmlRégóta nincsen komoly kapcsolata az álomszép Cherelle Neille-nek, pedig ő próbálkozik. Elárulta, szerinte egyszerűen túl szép ahhoz, hogy megtalálja a szerelmet, ugyanis a férfiak nem veszik komolyan a kinézete miatt. TrendOrigoPenelope Cruz szőke lett - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170516-szoke-lett-penelope-cruz-foto.htmlHa Penelope Cruzra gondolunk, egyből a dús, barna hajkoronája jut eszünkbe, de ez a frizura már a múlté. A latin díva szőkére váltott, ezzel a hajszínnel teljesen felismerhetetlen. Trend--Sokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Íme, a nők, akik már csak ragasztószalagot viselnekhttp://www.life.hu/trend/20170516-nok-akik-mar-csak-ragasztoszalagot-viselnek.htmlEgyre kevesebb ruhát hordanak az emberek, sőt vannak olyanok, akik már igazából semmit sem vesznek fel. Ezek a lányok például csupán ragasztószalagot viselnek... Lehet, hogy lassan a sztárok is így jelennek majd meg a vörös szőnyegen?! TrendOrigoPucéran pózolt a kamerák előtt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170516-puceran-pozolt-a-kamerak-elott-bodi-sylvi-muveszi-fotokon.htmlTeljesen meztelenül állt a fényképezőgép kamerái elé Bódi Sylvi. Az Exek az édenben műsorvezetőjét egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. Trend--Kara McCullough lett az Egyesült Államok szépségkirálynője: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kara-mccullough-az-uj-amerikai-szepsegkiralyno.htmlŐ nyerte az Amerikai Egyesült Államok szépségversenyét, de nem csak a megjelenésének köszönheti az első helyezést. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.