Íme, a nők, akik már csak ragasztószalagot viselnek

Forrás: Instagram/thekingoftape -
nők ragasztószalag szigetelőszalag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebb ruhát hordanak az emberek, sőt vannak olyanok, akik már igazából semmit sem vesznek fel. Ezek a lányok például csupán ragasztószalagot viselnek... Lehet, hogy lassan a sztárok is így jelennek majd meg a vörös szőnyegen?!

Fekete ragasztószalag és semmi más: ez lesz talán a jövő buliszerelése, de vannak, akik már ma is ilyen viseletben járnak szórakozni. Joel Alvarez fotós és dizájner az, akinek a fejéből kipattant ez az ötlet, és ő az, aki felragasztja a gyönyörű modellek testére a szigetelőszalagot.

Csak a kényes részeket fedi szalag Forrás: Instagram/thekingoftape

Ezek után ráadásul még el is mennek szórakozni így, ruha nélkül, vagyis a ragasztós "öltözékben". A dizájner szerint ez kihangsúlyozza a női test szépségét, egyszerű anyagokat használva. A gyönyörű, alulöltözött modelleket világszerte várva várják a szórakozóhelyeken, mindenhol hatalmas sikert aratnak – írja a Mirror.

Pucéran pózolt a kamerák előtt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170516-puceran-pozolt-a-kamerak-elott-bodi-sylvi-muveszi-fotokon.htmlTeljesen meztelenül állt a fényképezőgép kamerái elé Bódi Sylvi. Az Exek az édenben műsorvezetőjét egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. Trend--Sokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Kate Moss eléggé le van pukkanva: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kate-moss-ijesztoen-nez-ki.htmlDurva képek kerültek napvilágra Kate Mossról. A szexi szőkeség nagyon ijesztően néz ki. TrendOrigoKara McCullough lett az Egyesült Államok szépségkirálynője: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kara-mccullough-az-uj-amerikai-szepsegkiralyno.htmlŐ nyerte az Amerikai Egyesült Államok szépségversenyét, de nem csak a megjelenésének köszönheti az első helyezést. Trend--Káprázatos ruhában tündökölt Kate Middleton: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-ebben-a-ruhaban-pompazott-kate-middleton.htmlKatalin, Vilmos és Harry teapartit rendezett a hétvégén. A hercegné megjelenése ezúttal is kifogástalan volt. Trend--Mém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.