Sarka Kata Miss World Hungary castingján vesz részt

Sarka Kata Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata Magyarország legszebb lányait keresi a Miss World Hungary castingján Sarka Kata, és erről a Facebookjára is posztolt. 

Kata Miss World Hungary castingján vesz részt: a 20 legszebb lányt keresik, akik közül kikerül a nyertes, aki a világversenyen képviselheti majd hazánkat.

Elefántok lánya: íme, a világ leghíresebb duciszépségversenyehttp://www.life.hu/trend/20170416-elefantok-lanya-ime-a-vilag-leghiresebb-duciszepsegversenye.htmlMég hogy csak vékony nők indulhatnak szépségversenyen? Nos, egy klasszikus megmérettetésen igen, de Thaiföldön egészen más a helyzet. Trend--Meghökkentően barna lett Európa legnagyobb mellű nője Martina Bighttp://www.life.hu/trend/20170414-barna-lett-europa-legnagyobb-mellu-noje-martina-big.htmlA német glammodell Martina Big azt állítja, neki vannak a legnagyobb mellei Európában, amit természetesen a plasztikai sebészeknek köszönhet. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor a legutóbbi barnító kezelésének az eredménye mindenképpen az. Valami itt nagyon el lett rontva. Trend--Tűzpiros ruhában pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170405-tuzpirosban-pozol-sarka-kata.htmlA közösségi médiában roppant aktív életet élő Sarka Katát rengetegen lájkolják megjelenéséért, csodás alakjáért, de legalább ennyi kritikát is kap: mondván, folyton pózol. Ezúttal egy tűzpiros ruhában fotózta le magát, ami, valljuk be, igen jól áll neki. TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huMariah Carey mellbimbóival hívta fel magára a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170325-mariah-carey-mellbimboival-hivta-fel-magara-a-figyelmet.htmlNem először ütközik meg a világ Mariah Carey öltözékén, azaz egyes ruhadarabjai hiányán. Az énekesnő most a melltartót felejtette el. Trend--Méregdrága fotók készültek Vajna Tímeárólhttp://www.life.hu/trend/20170414-meregdraga-fotok-keszultek-vajna-timearol-egy-kepugynoksegnek.htmlAz egyik legnagyobb képügynökség fotózta Vajna Tímeát, aki megosztotta ezeket az Instagramján is. TrendOrigoPalvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.