Brandont csúnyának tartották a barátnőjéhez: teljesen átalakult - Fotó!

Forrás: Youtube/Rachael Ray Show -
csúnya átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartották elég jónak a barátnőjéhez Brandont, aki elhatározta, mindenkinek megmutatja, igenis összeillenek. Egy átváltoztatós műsorba jelentkezett, ahol aztán valóságos herceggé varázsolták, de a meglepetések sora itt még nem ért véget...

Brandon nem tartotta a lépést az aktuális divattal, hajával és öltözékével sem foglalkozott túl sokat. Nem úgy a barátnője, aki mindig nőiesen és csinosan öltözködött. Clara nagyon odafigyelt a külsejére. Ahol együtt jelentek meg, ott mindenki őket bámulta, hiszen egymás tökéletes ellentétei voltak.

Brandont csúnyának tartották a barátnőjéhez Forrás: Youtube/Rachael Ray Show

Brandont sokszor bántották is ápolatlan megjelenése miatt, és sokan nem tartották őt elég jónak a csinos barátnőjéhez, amit egyszer csak megelégelt. Jelentkezett egy átváltoztatós műsorba, ahol alaposan kezelésbe vették. Az átalakulás szinte döbbenetes, barátnője meg sem tudott szólalni a meglepetéstől, pedig nem ez volt minden, amivel Brandon készült. Amint Clara újra kapott levegőt, letérdelt elé, és feltette a nagy kérdést!

Brandon az átalakulás után Forrás: Youtube/Rachael Ray Show
Az elmúlt 50 év alatt 3 mérettel nőtt az átlagos mellhttp://www.life.hu/trend/20170427-50-ev-alatt-3-merettel-nott-az-atlagos-mell.htmlMíg néhány évtizeddel ezelőtt Jane Fonda aprócska keblei számítottak az átlagosnak, addig ma már Kim Kardashian méretei azok, amikkel a legtöbb nő büszkélkedhet - ezt állítja legalábbis egy fehérneműket gyártó cég, szerintük ugyanis 3 mérettel nőtt az átlagos kebel 50 év alatt. TrendThinkstockÁll a bál Medveczky Ilona kivillanó mellbimbója miatthttp://www.life.hu/trend/20170427-medveczky-ilona-csalodottan-nyilatkozott-kivillano-mellbimboja-miatt.htmlA Kálmán Imre Teátrum megnyitóján olyan történt Medveczky Ilonával, ami még sosem: félrecsúszott a ruhája és kivillant a mellbimbója.TrendOrigoMennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Varga Andris nyerte a Mr. Universal Ambassador Hungary-t: Videó!http://www.life.hu/trend/20170426-o-lett-a-mr-universal-ambassador-hungary-nyertese.htmlA Mister Universal Ambassador Hungary megtartotta első magyar férfi modell- és szépségversenyét, a nyertese a 19 éves Varga Andris lett. Trend--Sarka Kata hatalmas dekoltázst villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170426-sarka-kata-hatalmas-dekoltazst-villantott.htmlSarka Kata saját műsorában igyekszik a legjobb formáját hozni, ezért szexibbnél szexibb ruhákban köszönti a vendégeit. Legutóbb egy mélyen kivágott darabot öltött magára, és senki nem tudta levenni a szemét brutális dekoltázsáról. TrendOrigoKészítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20170418-keszitsd-el-a-szuletesnapos-renee-zellweger-bridget-jones-sminkjet.htmlEgyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.