fashion week Párizs Divathét smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón.

Alapozás

Az egészséges az új szép! Így az alapozás légiesen könnyed, egészségtől ragyogó és fényes. A púdert szinte majdnem minden bemutatón nélkülözték, ám volt, ahol a no makeup elvét figyelembe véve, tökéletesen természetes, matt hatású volt az alapozás.

Forrás: Getty Images

Szemöldöktrend

Tartja magát a természetes vastagságú szemöldök, de már sokkal szofisztikáltabb, lágy zselékkel és áttetsző szemöldökbalzsammal van élénkítve, kifésülve.

Forrás: Getty Images

Szemfestés

A szemfestésben sokkal változatosabb lehetőségek adódnak a kreativitás szabadságvágyának kinyilvánítására.

  • Krémesen, fényesen az igazi! Az egyik kedvenc árnyalat most a mályva, ami nagyon izgalmas úgy, hogy a szemhéjon és az ajkakon is ez a szín jelenik meg. A nagy kedvencek még a frissítő barack és a szenvedélyes narancs árnyalat, illetve a fehér.
Forrás: Getty Images
  • Nagyon merész hatások uralkodnak a tusvonalat illetően. Egyszerre trendi a cicás, a szem külső sarkán díszelgő félkész hatás, a barna duplaszárnyú tusvonal, vagy a tűhegyes burgundi izgalom.
Forrás: Getty Images
  • A művészi effektek nagyon népszerűek voltak.
Forrás: Getty Images
  • A grafikus fantázia szárnyra kapott, nagyon különlegesek, igazi fashionista csemege.
Forrás: Getty Images
  • A füstös szemek újratöltve jelentek meg. A klasszikus füstös hatású szemfestés újraéledt az Elie Saab bemutatón, extra mikrocsillámmal fűszerezve nagyon gazdag és izgalmas kombináció lett. Ám a legtöbb bemutatón a több színnel izgalomba tartott újszerű füstös hatás volt látható.
Forrás: Getty Images

Rúzskavalkád

A következő szezon legmenőbb árnyalatai: a mély csokoládébarna, az ártatlan hamvas rózsaszín, a mályva, a mély padlizsán, a klasszikus piros, a fekete, a borvörös, és a magenta. Textúrákban hódít az áttetsző szájfény, illetve egyszerre trendi a matt és az ultrafényes ajakrúzs is, valamint az ombre hatás.

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.