Beyoncé és családja csodaszép fotót villantott- Fotók!

fotó terhesség Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé mindig is adott a külsejére, ám ezekkel az új fotókkal magasra tette a lécet a sztárvilágban. Lélegzetelállítóan nézett ki ő is, és a családja is. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Beyoncé ikreket vár. Az örömét egy különleges fotóval jelentette be a közösségi oldalán, és a hír futótűzként terjedt a neten. A terhesség miatt le kellett mondania az idei Coachella Fesztiválra tervezett fellépését is, aminek a rajongók egyáltalán nem örültek, ám az énekesnő érveivel senki nem tudott vitatkozni.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Azóta már több fotót is láthattunk az egyre növekvő pocakjáról, legutóbb a Szépség és a szörnyeteg hollywoodi premierjén bukkant fel pocakjával. Családja kíséretében érkezett a neves eseményre, ahol érthető okokból minden szempár rájuk szegeződött.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

A 35 éves énekesnő egy földig érő smaragzöld Gucci ruhát viselt, melyben úgy festett, mint egy igazi erdei tündér. Nem is beszélve a gyermekéről, Blue Ivyról, aki az édesanyja ruhájához tökéletesen passzoló öltözékével elnyerte a legcukibb kislány címét az est folyamán.

#BeautyAndTheBeast

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Természetesen Jay Z is kitett magáért, aki ugyan sosem lesz olyan szép, mint a két hölgy, de azért nem hozott szégyent a lányokra.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

10 dolog, amivel elijeszted a pasikathttp://www.life.hu/trend/20170306-ezek-a-dolgok-rettentik-el-a-ferfiakat-a-noktol.htmlHogy mire vágynak a pasik? Nem is olyan egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, hiszen alapvetően mások vagyunk, így mindenki másfajta tulajdonságokat, értékeket, és másféle stílusú társat keres. De ami a stílust illeti, azért van néhány aranyszabály, amit jó betartani, mert könnyen elijesztheted vele a pasikat! TrendThinkstockPalvin Barbi és Lewis Hamilton újra együtthttp://www.life.hu/trend/20170306-palvin-barbi-es-lewis-hamilton-fotozason-vettek-reszt.htmlMár majdnem egy éve annak, hogy felröppent a hír: a magyar szupermodell, Palvin Barbara és a Forma 1-es pilóta, Lewis Hamilton együtt vannak. Barbi akkor cáfolta a híreket, pedig többször is lefotózták őket, ahogy együtt szórakoznak. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--ÉNB Paula egy igazi bombázó - Fotók! http://www.life.hu/trend/20170306-biacsics-tina-az-enb-paulaja-szexi-fotokat-villantott.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina. Trend--Csodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20170305-a-legcsodasabb-magyar-nok-stilustippjei.htmlKíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. TrendOrigoHatalmas melleket mutatott élő adásban Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20170305-hatalmas-melleket-mutatott-elo-adasban-hodi-pamela-berkivel.htmlÉlő videót tett közzé a Facebookján Hódi Pamela. Nem is akármilyet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.