Oscar-gála: íme, Meryl Streep botrányt kiváltó ruhája

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
Karl Lagerfeld Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mery Streep immáron huszadik alkalommal kapott jelölést az Oscar-gálán. Hollywood egyik legfényesebb csillaga ezúttal viszont botrányba keveredett... 

Karl Lagerfeld nyilvánosan ment neki a világ egyik legcsodásabb színésznőjének, Meryl Streepnek. Állítása szerint a világsztár hetekkel ezelőtt látogatott el hozzá, mert egy csodás Chanel kreációban szeretett volna gálázni, ám végül mégis egy másik tervező ruháját választotta. Az egyelőre tisztázatlan, miért, ám a csípős nyelvű tervező szerint ők Merylnek ingyenruhát ajánlottak fel, de a sztár azt választotta, aminek a viseléséért fizetnek is neki; Lagerfeld olcsónak nevezte a sztárt. A színésznő felháborodva utasította vissza a vádakat.

Streep végre megmutatta, melyik ruha okozta ezt az őrületes sárdobálást:

Íme a botrányt kiváltó ruha Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Ez a csodálatos, vállhangsúlyos ruha valóban tökéletes választás volt a szőke színészlegendának. Csak úgy tündököl az idei, 89. Oscar-gálán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.