Ők voltak az Oscar-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Oscar-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díj-átadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezentúl a legrosszabbak között fogunk emlegetni. 

Brie Larson ruhája jó példája annak, hogy a kifutón csodásan mozgó és vibráló ruha nem mindig él olyan szépen a vörös szőnyegen.

Brie Larson Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Habár imádjuk a csipkét, ebben a fekete kreációban egyáltalán nem tündököl Alicia Vikander.

Alicia Vikander Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emma Roberts Armani Privé ruhája méretes dekoltázzsal lett megálmodva, és a színésznő cicijét is csak egy kis csipke takarja. Ez pedig így túlságosan sok.

Emma Roberts Forrás: AFP/Valerie Macon

Salma Hayek is bizonyítja, hogy a fekete szín és a cicivillantás ideje lejárt az Oscar vörös szőnyegén.

Salma Hayek Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kirsten Dunst sajnos szintén feketében, de ez a Dior sem volt jó választás.

Kirsten Dunst Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az Oscar-gála vörös szőnyegének legfényesebb csillagai


Ahogy tavaly, a 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat!


Dakota Johnson Gucciban lépett a vörös szőnyegre, ami fantasztikus is lehetett volna. A ruha felső részét legalábbis imádjuk, még úgy is, hogy nagyon zárt. A színésznő mégsem ragyogott.

Dakota Johnson Forrás: AFP/Valerie Macon

Michelle Williams ruhájának szoknyarésze annyira csodálatos, hogy kár volt egy ennyire egyszerű, ennyire semmilyen felsőrésszel kombinálni.

Michelle Williams Forrás: AFP/Frazer Harrison

Halle Berrynek sem a frizuráját, sem Atelier Versace ruháját nem kedveltük meg.

Halle Berry Forrás: AFP/Frazer Harrison

Scarlet Johanssontól ennél sokkal többet vártunk: minimum, hogy lenyűgöz minket. De ennek a ruhának sem a színe, sem a szabása nem adott nekünk sokat.

Scarlet Johansson Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!


Hazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén.

Pasimustra az Oscar-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-pasimustra-az-oscar-voros-szonyegerol-2017ben.htmlCsokornyakkendős pasikból nem volt hiány az Oscar vörös szőnyegén. A legédesebb sztárpárokat már megmutattuk, most a kísérő nélkül érkező pasik között válogattunk. Trend--Ki kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigoDögös vagy botrányos? Sztárpárok az Oscar vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-dijatado-legdogosebb-parjai-2017ben.htmlA vörös szőnyegen soha nincs hiány turbékoló sztárpárokból. Nézzük, az idei Oscar-gálán kik tündököltek kísérőjük mellett. Trend--Amy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoAz Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.