Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davis

születésnap Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. 

Üde frissességének érdekében nagy gondot fordít az alapos arctisztításra. Imádja a gyümölcsös arcpakolásokat és mikroszemcsés arcradírral rendszeresen leradírozza bőrét, amit ezután esszenciális arcolajakkal kényeztet. Imádja az aromaterápiás, természetes alapanyagokat, mint a kókusz vagy az argánolaj.

Imádja a gyümölcsös arcpakolásokat Forrás: AFP

Az alapozás előtt pórusminimalizáló báziskrémmel tökéletesíti bőrének textúráját. Kedvence a folyékony alapozó, amit szinte láthatatlan finomságúra masszíroz a bőrébe. Ezután rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az orcáit úgy, hogy természetes hatású maradjon, majd nagyon finom rétegben porpúderrel lefixálja.

Szemöldökét finoman, gél állagú szemöldökfestékkel áthúzza és kifésüli száliránynak megfelelően a felesleget. Kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő-bézs, ezt a mozgószemhéjára satírozza. A szemhéj közepétől kifelé mélyíti a szempillatövét egy kis fekete szemceruzával, amit szépen elsatíroz, hogy természetes hatású maradjon a tekintete. Szempilláit fekete, ívelő szempillaspirállal festi ki. Ajkát általában a kedvenc rózsás árnyalatú ajakrúzsával festi ki.

Szemöldökét finoman, gél állagú szemöldökfestékkel áthúzza Forrás: AFP

10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

Közel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.