Oscar-gála Ruth Negga Isabelle Huppert Natalie Portman stílus vörös szőnyeg Meryl Streep Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket.

Isabelle Huppert, Elle

Általában a kifinomult eleganciát választja a színésznő, aki a Golden Globe-díj-átadón elvitte a legjobb színésznő díját a Elle-ért. Amikor a sminkjét jól megcsinálják, és még egy dögös rúzst is kap, akkor fantasztikusan állnak rajta ezek az egyszerű vonalvezetésű ruhák.

Isabelle Huppert Forrás: AFP

Ruth Negga, Loving

Az etióp származású színésznő nagyon szeret kísérletezni. Szereti a színeket, és azokat egymással is kombinálni. Kedveli az extrémebb megoldásokat, amiket legtöbbször jól is választ ki, bár néha előfordul, hogy kicsit soknak tűnik az összhatás, de általában mégis harmonikus.

Ruth Negga Forrás: AFP

Natalie Portman, Jackie

Manapság a kismamadivat meghatározó alakja Natalie Portman, aki az egyszerű vonalvezetésű ruhákat kedveli. Felesleges flanc soha nincs rajta: a kevesebb több elvét vallja. Ami a színeket illeti, a fekete a pasztell és az élénk színek is megtalálhatók ruhatárában, de általában egyszínűt hord.

Natalie Portman Forrás: AFP

Emma Stone, Kaliforniai álom (La La Land)

A bájos színésznőn szinte minden tökéletesen áll, amit csak magára vesz. Soha nem unalmas, mindig van az öltözékében valami izgalmas, amit a sugárzó személyisége mindig hitelesít.

Emma Stone Forrás: AFP

Meryl Streep, Florence – A tökéletlen hang

Hol vagyunk mi attól, hogy az elképesztően nagy tehetségű Mery Streepet megítéljük... Pedig a vörös szőnyeges ruhái nem mindig kifogástalanok. Az egyszerű, elegáns ruhákkal természetesen ő sem tud mellélőni, így mindig az ilyenekben a legcsinosabb.

Meryl Streep Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be a legjobban?

Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!


Hazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.