Chrissy Teigen meztelenül villantott: Fotó!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
fotó Chrissy Teigen meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai modell most olyat mutatott, amitől felrobbant az internet: Fotó!

A 31 éves sztár gyakran tesz közzé fotókat a közösségi oldalán, ám olyat ritkán posztol, amin teljesen meztelen. A sztáranyuka most azonban a Sport Illustratednek állt modellt, ugyanúgy, ahogy Palvin Barbi is.

A magazinfotózás közben Chrissy pihenőt tartott, ekkor készült róla a pucér fotó. A rajongók azonnal felrobbantották az internetet, kevesebb mint egy nap alatt 340 ezer kedveléssel jutalmazták az Instagram-oldalán.

Just a typical press day with @mj_day for the launch of @si_swimsuit 2017!!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Teigen nemrégen a striáit is megmutatta, ugyanis állítása szerint egyáltalán nem kell szégyellni a bőrhibáinkat sem.

Gwen Stefani egykor és most - A fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárighttp://www.life.hu/trend/20170216-gwen-stefani-stilusevolucioja-kezdetektol-napjainkig.htmlA 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója! Trend--Így változtatták át a pasikat: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170217-nove-sminkeltek-a-ferfiakat.htmlElképesztő technikával varázsolták nővé az igencsak maszkulin vonásokkal rendelkező férfiakat. Fotók! TrendOrigoPalvin Barbi újra Sports Illustrared-modell lett http://www.life.hu/trend/20170216-palvin-barbi-ismet-szerepel-a-sport-illustrated-magazinban.htmlPalvin Barbira ismét büszkék lehetünk, hiszen újra a legszexisebb fürdőruhás modellek egyikévé választották. Trend--Radics Gigi szexi képet tett közzé magáról – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170216-radics-gigi-szexi-kepet-tett-kozze-magarol.htmlRadics Giginek hihetetlen kisugárzása van, és egyre többször tesz közzé magáról szexi képeket. Legújabb fotóján is elképesztően dögös, fekete miniben pózol, combcsizmával! TrendOrigoHímvesszőkkel teli inget kapott a nő egy divatháztólhttp://www.life.hu/trend/20170216-peniszes-inget-kapott-egy-no-egy-divathaztol.htmlEjakuláló, színes péniszekkel teli blúzt kapott Francesca Bucolo egy kanadai divatháztól, bosszúból. A nő ugyanis beperelte a céget, mivel állítása szerint nyolc próba után sem tudták rászabni a kosztümjét. Ezt a blúzt pedig a végső megegyezés részeként kapta, engesztelésül. Szép. TrendThinkstockSminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.