Radics Gigi szexi képet tett közzé magáról – Fotó!

kép szexi Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Giginek hihetetlen kisugárzása van, és egyre többször tesz közzé magáról szexi képeket. Legújabb fotóján is elképesztően dögös, fekete miniben pózol, combcsizmával!

Radics Gigi szerencsére nagyon szereti megmutatni szexi oldalát, rajongói legnagyobb örömére. A fiatal énekesnő egyre többször tesz közzé magáról olyan fotókat, amik a nőiességét hangsúlyozzák, ezúttal is így tett.

Radics Gigi hihetetlenül szexi Forrás: Radics Gigi

Gigi egy fotózásáról osztott meg egy képet a követőivel, ami mellett senki nem tudott elmenni szó nélkül. Az énekesnő egy gyönyörű, fekete miniben látható a fotón, amit megkoronázott egy szexi, magas sarkú combcsizmával. A ruhája annyira rövid, hogy még az énekesnő feneke is látható, elöl pedig még annyi anyag sem takarja az idomait, mint hátul. Nem csoda, hogy a rajongói megőrültek a kép láttán!

Sminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! TrendThinkstockVégre! Megint megvillantotta melleit Kate Uptonhttp://www.life.hu/trend/20170215-megint-megvillantotta-melleit-kate-upton-sports-illustrated.htmlA bombázó Kate Upton mellei ismét a Sports Illustrated címlapján landoltak. TrendOrigoA frizurája miatt szóltak be a Facebookon Shane Tusupnakhttp://www.life.hu/trend/20170215-a-frizuraja-miatt-beszoltak-a-facebookon-shane-tusupnak.htmlHosszú Katinka megint egy reggeli képet posztolt a Facebookon, amin éppen a fürdőszobában készülődnek a férjével. Shane frizurája azonban kiverte a biztosítékot a rajongóknál. TrendOrigoÍgy néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170215-charlene-hercegno-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlCharlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. Trend--Így lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted http://www.life.hu/trend/20170215-dusabb-szemeremszorzetert-muttetik-magukat-a-nok.htmlEgy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől? TrendThinkstockÚjabb szépészeti beavatkozást találtak ki a nemi szervekre: fagyasztáshttp://www.life.hu/trend/20170215-nemi-szervuket-fagyasztjak-az-emberek.htmlÚjabb őrült eljárást eszeltek ki a nemi szervükkel elégedetlenkedők számára: a fagyasztást! Ezzel a technikával állítólag nemcsak szebben fog kinézni az intim testrész, de még az együttlétek is élvezetesebbek lesznek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.