Hímvesszőkkel teli inget kapott a nő egy divatháztól

2017.02.16. 09:40

Ejakuláló, színes péniszekkel teli blúzt kapott Francesca Bucolo egy kanadai divatháztól, bosszúból. A nő ugyanis beperelte a céget, mivel állítása szerint nyolc próba után sem tudták rászabni a kosztümjét. Ezt a blúzt pedig a végső megegyezés részeként kapta, engesztelésül. Szép. 

Egy szép kosztümöt szeretett volna készíttetni az LGFG Fashion House nevű kanadai divatházzal Francesca Bucolo, de nem sikerült. Elmondása szerint a ruha nyolc próba után sem állt rajta úgy, ahogy kell, ezért jogi útra terelte az ügyet a nem mellesleg ügyvédként dolgozó nő. Végül sikerült peren kívül megegyezniük, ennek értelmében a divatház visszafizette a kosztüm árának felét, és Francesca öt inget is kapott a kellemetlenségekért cserébe, plusz egyet, csak úgy. 

Francesca végül öt inget is kapott a kellemetlenségekért cserébe, plusz egyet, csak úgyForrás: Thinkstock

Francesca nem is lepődhetett volna meg jobban, amikor kibontotta a divatháztól kapott csomagot az irodájában, és majd' kiszúrta a szemét a sok ejakuláló pénisz, ami az egyik ajándékba kapott blúzt díszítette. "Mindenki felháborodott. Ráadásul az írták, hogy nyugodtan viselhetem társadalmi eseményeken, és hogy ez egy személyes ajándék a cég elnökétől.  Ez undorító"panaszolta a nő a Perthnow című lapnak. Az LGFG Fashion House elnöke ráadásul egy pillanatig sem tagadta, hogy megtorlásból küldték azt a szép ajándékot a hölgynek, ugyanis Francesca a próbák során folyamatosan terrorizálta a cég dolgozóit. "Soha nem fogom megengedni senkinek, hogy zaklassa az alkalmazottaimat" – mondta Dimitrij Toukhcher. "Ha éttermem volna, akkor valamilyen vicces tortát kapott volna, de mivel mi egy szabóság vagyunk, így inget kapott" – tette hozzá a cégvezető. Az említett blúzról készült képet itt nézheted meg

péniszinghímvesszőblúz