Hímvesszőkkel teli inget kapott a nő egy divatháztól

Forrás: Thinkstock -
pénisz hímvessző blúz ing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ejakuláló, színes péniszekkel teli blúzt kapott Francesca Bucolo egy kanadai divatháztól, bosszúból. A nő ugyanis beperelte a céget, mivel állítása szerint nyolc próba után sem tudták rászabni a kosztümjét. Ezt a blúzt pedig a végső megegyezés részeként kapta, engesztelésül. Szép. 

Egy szép kosztümöt szeretett volna készíttetni az LGFG Fashion House nevű kanadai divatházzal Francesca Bucolo, de nem sikerült. Elmondása szerint a ruha nyolc próba után sem állt rajta úgy, ahogy kell, ezért jogi útra terelte az ügyet a nem mellesleg ügyvédként dolgozó nő. Végül sikerült peren kívül megegyezniük, ennek értelmében a divatház visszafizette a kosztüm árának felét, és Francesca öt inget is kapott a kellemetlenségekért cserébe, plusz egyet, csak úgy.

Francesca végül öt inget is kapott a kellemetlenségekért cserébe, plusz egyet, csak úgy Forrás: Thinkstock

Francesca nem is lepődhetett volna meg jobban, amikor kibontotta a divatháztól kapott csomagot az irodájában, és majd' kiszúrta a szemét a sok ejakuláló pénisz, ami az egyik ajándékba kapott blúzt díszítette. "Mindenki felháborodott.

Ráadásul az írták, hogy nyugodtan viselhetem társadalmi eseményeken, és hogy ez egy személyes ajándék a cég elnökétől.

Ez undorító"panaszolta a nő a Perthnow című lapnak. Az LGFG Fashion House elnöke ráadásul egy pillanatig sem tagadta, hogy megtorlásból küldték azt a szép ajándékot a hölgynek, ugyanis Francesca a próbák során folyamatosan terrorizálta a cég dolgozóit. "Soha nem fogom megengedni senkinek, hogy zaklassa az alkalmazottaimat" – mondta Dimitrij Toukhcher. "Ha éttermem volna, akkor valamilyen vicces tortát kapott volna, de mivel mi egy szabóság vagyunk, így inget kapott" – tette hozzá a cégvezető. Az említett blúzról készült képet itt nézheted meg!

Sminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! TrendThinkstockVégre! Megint megvillantotta melleit Kate Uptonhttp://www.life.hu/trend/20170215-megint-megvillantotta-melleit-kate-upton-sports-illustrated.htmlA bombázó Kate Upton mellei ismét a Sports Illustrated címlapján landoltak. TrendOrigoA frizurája miatt szóltak be a Facebookon Shane Tusupnakhttp://www.life.hu/trend/20170215-a-frizuraja-miatt-beszoltak-a-facebookon-shane-tusupnak.htmlHosszú Katinka megint egy reggeli képet posztolt a Facebookon, amin éppen a fürdőszobában készülődnek a férjével. Shane frizurája azonban kiverte a biztosítékot a rajongóknál. TrendOrigoÍgy néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170215-charlene-hercegno-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlCharlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. Trend--Így lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted http://www.life.hu/trend/20170215-dusabb-szemeremszorzetert-muttetik-magukat-a-nok.htmlEgy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől? TrendThinkstockÚjabb szépészeti beavatkozást találtak ki a nemi szervekre: fagyasztáshttp://www.life.hu/trend/20170215-nemi-szervuket-fagyasztjak-az-emberek.htmlÚjabb őrült eljárást eszeltek ki a nemi szervükkel elégedetlenkedők számára: a fagyasztást! Ezzel a technikával állítólag nemcsak szebben fog kinézni az intim testrész, de még az együttlétek is élvezetesebbek lesznek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.