Sminktippek rohanós reggelekre

Forrás: Thinkstock -
sminktipp reggel rohanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség!
  • A tökéletes megjelenés elengedhetetlen része a hibátlan, üde arcszín, ezért érdemes ilyenkor elővenni a kedvenc BB vagy CC krémedet, amivel pillanatok alatt egységes és ragyogó bőrtónusod lesz. A benne lévő ápoló hidratálóknak köszönhetően el is hagyhatod az arckrémmel való bíbelődést, így időt spórolsz meg.
  • A szemfestés helyett a friss kinézethez elegendő egy természetes hatású, fekete szempillaspirál. Ha alul és felül is kifested a pilláidat, akkor optikailag nagyobbnak mutatja a szemeidet.
Elegendő egy természetes hatású, fekete szempillaspirál és egy élénk színű rúzs Forrás: Thinkstock

  • Végül jöhet egy élénk színű ajakrúzs, ami energiával, frissességgel tölti fel a megjelenésedet.
  • Nézd csak, maradt még egy perc az arcpírosításra is, ugyanazzal az ajakrúzzsal élénkítsd orcáidat, szépen dolgozd össze a BB vagy CC krémmel, és máris tökéletes a megjelenésed még egy ilyen kapkodós napon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.