Újabb szépészeti beavatkozást találtak ki a nemi szervekre: fagyasztás

Forrás: Dreamstime -
fagyasztás beavatkozás nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb őrült eljárást eszeltek ki a nemi szervükkel elégedetlenkedők számára: a fagyasztást! Ezzel a technikával állítólag nemcsak szebben fog kinézni az intim testrész, de még az együttlétek is élvezetesebbek lesznek.

Már a nemi szervükkel sem elégedettek az emberek, nem véletlenül terjed egyre jobban az összes olyan szépészeti beavatkozás, amely az intim területeket veszi célba. Nemrég hallhattunk arról, hogy rengeteg nő sebészi kés alá fekszik, hogy fiatalosabb nemi szervet csináltasson magának, de ez csak a kezdet volt.

A nemiszerv-fagyasztás az új őrület Forrás: Dreamstime

A szakemberek minden bizonnyal észrevették, mekkora kereslet mutatkozik az intim területek szépítése iránt, ezért újabb és újabb őrültségekkel állnak elő.

A legújabb hóbort a nemi szerv fagyasztása,

mely tulajdonképpen folyékony nitrogénes párafürdőt jelent. Kizárólag szakemberek végezhetik a kezelést, amitől állítólag élvezetesebb lesz az együttlét, mivel a fagypont alatti hőmérséklet elmondásuk szerint stimulálja a receptorokat, ami végső soron gyorsabb véráramlást eredményez, ezzel együtt magasabb lesz az endorfin szintje. A nemi szervek küllemére is hatással van a kezelés: a beszámolók szerint szebb lesz tőle az intim testrész - írja a Mirror.

Smink Valentin-napi randirahttp://www.life.hu/trend/20170212-smink-valentin-napi-randira-larion-oscartol.htmlLehetsz vadítóan csábító vagy érzékien titokzatos és romantikus. Az ezerarcú sokszínűségünkben rejlik a titok. Sminked tükrözze a személyiségedet. Hódítsd meg újra, vagy ejtsd rabul új szerelmedet. Kényeztesd magad, és ügyelj a részletekre.TrendThinkstockFotók a múltból: Így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díjátadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoHoppá! Palvin Barbi platinaszőke letthttp://www.life.hu/trend/20170214-palvin-barbara-modell-platinaszoke.htmlA gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható legújabb szelfijén. TrendOrigoKulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigoMedveczky Ilona ruháján félmilliót bukott a tervező, Pomozi Péterhttp://www.life.hu/trend/20170214-medveczky-ilona-ruhaja-felmillioba-kerult.htmlMedveczky Ilona gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készíttetett az alkalomra ruhát magának. Pomozi Péter tervező álmodott meg számára egy darabot, amit végül nem vett fel a művésznő ilyen-olyan kifogásokra hivatkozva. A készítőnek félmillió forintjába került a kreáció, Medveczky Ilona szerint Pomozi Péter csak az ő hátán akar felkapaszkodni. Trend--Csúcsformában van Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170214-molnar-aniko-szexi-nagyon-dogos.htmlSzexi képet posztolt nyilvános Facebook-oldalára Molnár Anikó. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.