Végre! Megint megvillantotta melleit Kate Upton

címlap Sports Illustrated cici Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bombázó Kate Upton mellei ismét a Sports Illustrated címlapján landoltak.

A 2017-es fürdőruha-katalógust három címlappal adták ki, mindhárom változaton Upton szerepel. Tavaly három különböző modell került a magazin fedőlapjára.


Kate Upton a Sports Illustratednek köszönheti, hogy világhírű lett. Először 2011-ben, majd az azt követő két évben is megmutathatta idomait. A csúcs azonban az idei év: a fürdőruhás kiadvány mindhárom címlapja neki jutott.

Sminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! TrendThinkstockA frizurája miatt szóltak be a Facebookon Shane Tusupnakhttp://www.life.hu/trend/20170215-a-frizuraja-miatt-beszoltak-a-facebookon-shane-tusupnak.htmlHosszú Katinka megint egy reggeli képet posztolt a Facebookon, amin éppen a fürdőszobában készülődnek a férjével. Shane frizurája azonban kiverte a biztosítékot a rajongóknál. TrendOrigoÍgy néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170215-charlene-hercegno-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlCharlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. Trend--Így lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted http://www.life.hu/trend/20170215-dusabb-szemeremszorzetert-muttetik-magukat-a-nok.htmlEgy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intim szőrzetüktől? TrendThinkstockÚjabb szépészeti beavatkozást találtak ki a nemi szervekre: fagyasztáshttp://www.life.hu/trend/20170215-nemi-szervuket-fagyasztjak-az-emberek.htmlÚjabb örült eljárást eszeltek ki a nemi szervükkel elégedetlenkedők számára: a fagyasztást! Ezzel a technikával állítólag nemcsak szebben fog kinézni az intim testrész, de még az együttlétek is élvezetesebbek lesznek. TrendOrigoMelleltávolításon átesett nők mutattak be szexi fehérneműket a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20170214-new-york-i-divathet-melleltavolitason-atesett-nok-mutattak-be-szexi-fehernemuket.htmlSoha ilyen még nem volt a divattörténelemben: az AnaOno fehérneműmárka kollekcióját 16 mellrákon átesett nő mutatta be. A cég kifejezetten olyan nőknek gyárt szexi és divatos melltartókat, akik melleltávolító műtéten (masztektómián) vagy mellrekonstrukciós beavatkozáson estek át. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.