Így néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!

fotó Charlene monacói hercegnő smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. 

Albert herceg kedvese lerántotta a leplet és megmutatta a nagy világnak a természetes oldalát. Az Instagramjára feltöltött fotóval kívánt sok szerencsét a 2017-es Midmar Mire verseny indulóinak.

A kétgyermekes édesanya posztját értékelték a követők, ugyanis rengeteg komment és néhányszáz kedvelés is érkezett.

Fotók a múltból: Így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díjátadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoHoppá! Palvin Barbi platinaszőke letthttp://www.life.hu/trend/20170214-palvin-barbara-modell-platinaszoke.htmlA gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható legújabb szelfijén. TrendOrigoKulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigoMedveczky Ilona ruháján félmilliót bukott a tervező, Pomozi Péterhttp://www.life.hu/trend/20170214-medveczky-ilona-ruhaja-felmillioba-kerult.htmlMedveczky Ilona gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készíttetett az alkalomra ruhát magának. Pomozi Péter tervező álmodott meg számára egy darabot, amit végül nem vett fel a művésznő ilyen-olyan kifogásokra hivatkozva. A készítőnek félmillió forintjába került a kreáció, Medveczky Ilona szerint Pomozi Péter csak az ő hátán akar felkapaszkodni. Trend--Csúcsformában van Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170214-molnar-aniko-szexi-nagyon-dogos.htmlSzexi képet posztolt nyilvános Facebook-oldalára Molnár Anikó. TrendOrigoBritney Spears arca megváltozott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170213-britney-spears-arca-megvaltozott.htmlBritney Spears jó ideje azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, de sajnos az idő múlása és a kicsapongó életmód meglátszik az énekesnő arcán akkor is, ha beavatkozásokkal próbálja eltüntetni nehézkes élete nyomait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.