Durván megváltozott Palvin Barbi – Fotó!

modell fotózás Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi olyan fotót villantott, amin rá sem lehet ismerni. Úgy fest a modell, mintha nem is ő lenne.

Palvin Barbival azért (is) szeretnek együtt dolgozni, mert sokoldalú személyiség, akit könnyen át lehet alakítani egy-egy fénykép erejéig.

Palvin Barbi egy új arcát hozta el nekünk Forrás: Facebook

Megszokhattuk, hogy általában csak szexis képeket látunk a fiatal magyar sztárról: öltözött már macskanőnek, de állt előttünk egy szál törölközőben is. Ám most egészen új arcát mutatta meg.

Outtake from Love 17 @realbarbarapalvin

Katie Eleanor Grand (@kegrand) által közzétett fénykép,

A különleges kép a LOVE Magazin fotózásán készült, és teljesen más színben tünteti fel Barbit, mint ahogy eddig ismerhettük. A rövid frizurás paróka elég szokatlan a 23 éves sztártól, de el kell fogadnunk, hogy bizony neki még ez is jól áll.

Dögös videó: Palvin Barbi félmeztelenül szexizik

Az biztos, hogy a Palvin Barbi megérdemelten foglal el előkelő helyet a modellszakmában, ezt már több dögös fotóval bizonyította. Legutóbbi videója pedig az eddig kétkedőket is meggyőzi arról, hogy hihetetlenül szexi a magyar modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.