FKA Twigs tehetségével reklámoz a legnagyobb sportmárka

Forrás: FKA Twigs / YouTube -
Robert Pattinson FKA Twigs Nike, Inc. sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk egyik legizgalmasabb előadóművészével kötött együttműködést a világ egyik legnagyobb sportmárkája. A fiatal énekesnő rendezte a tavaszi kollekció reklámfilmjét, sőt még dalt is írt hozzá. 

A Nike a napokban jött ki egy reklámmal, melyben az új Zonal Strength futó- és edzőnadrág kollekciót mutatják be. A kollekcióhoz egy reklámfilm is tartozik, mely a szokásosnál is különlegesebbre sikeredett. Elvont helyszínek, magával ragadó zenei aláfestés és profi táncosok jellemzik az újdonsült kisfilmet.

Nem csoda, hogy a videó semmihez sem hasonlítható, hiszen az új kollekciót és a "do you believe in more?" elnevezésű koncepciót a szürreális művészi videóklipjeiről és mély tartalmú számairól elhíresült FKA Twigs tervezte.

FKA Twigs személyisége sugárzik vissza az új Nike reklámfilmből Forrás: FKA Twigs / YouTube

Robert Pattinson barátnője mellett, még számos híres név, főleg sportolók adták az arcukat a produkcióhoz: így például a futó English Gardner, az olimpiai vívó Miles Chamley-Watson és a táncos Saskia Horton is látható a reklámban.

„Amikor a Nike felkért a projektre, úgy gondoltam, hogy ez tökéletes lehetőség lesz arra, hogy az embereket a pozitív testkép koncepciójával inspiráljam. Olyan sportolókat kértem fel a videóhoz, akik komolyan veszik a testüket és van saját stílusuk - ők segítenek megértetni az emberekkel, hogy a sport bármilyen formájával saját magunk legjobb változataivá válhatunk" - mesélte FKA Twigs a munkával kapcsolatban.

Szellemvadász állítja: egy báró lelkétől szakállat kapott ajándékbahttp://www.life.hu/news/20170118-szakallat-kapott-egy-lelektol-a-szellemvadasz.htmlSzellemvadász barátaival tett látogatást Andrew Alexander egy kastélyban, ahol készült róla egy fotó. Mindenkit megdöbbentett azonban az elkészült kép: a simaarcú férfinak ugyanis szakálla volt rajta. Andrew úgy gondolja, egy a kastélyban kísértő bárótól kapta a szőrzetet. NewsThinkstockMegfojtotta a nőt, majd közösült a tetemével egy férfihttp://www.life.hu/news/20170117-megfojtotta-a-not-majd-a-holttestevel-kozosult-a-ferfi.htmlElképesztő történet látott napvilágot: egy férfi féltékenységből ölt, de ezután még meg is erőszakolta a holttestet. NewsThinkstockÍme Shati, a házi baromfi http://www.life.hu/news/20170117-o-magyarorszag-legcukibb-hazi-baromfija-shati-foto.htmlA Pest megyei Dányban élő tyúk másfél éve egy keltetőben látta meg a napvilágot. Ma már viszont a házban él a gazdáival, sőt még az ágyra is rámehet. NewsThinkstockBizarr: démon végezhetett az ördögűző pappalhttp://www.life.hu/news/20170117-demoni-ero-vegzett-az-ordoguzo-pappal.htmlMalachi Martin rejtélyes körülmények között veszítette életét.News--December eleje óta keresik a 16 éves Máriót: segíts megtalálnihttp://www.life.hu/news/20170117-a-rendorseg-a-lakossag-segitseget-keri-eltunt-a-16-eves-mario.htmlDecember elején tűnt el a soproni, hegykői gyermekvédelmi intézményből Márió. Engedély nélkül távozott, és azóta sem került elő. A rendőrség a lakosság segítségét kéri! NewsOrigo12 év alatt 500 gyereket molesztált a pedofil férfi Indiábanhttp://www.life.hu/news/20170117-az-indiai-pedofil-ferfi-12-ev-alatt-500-gyereket-molesztalt.htmlLetartóztatott a rendőrség egy 38 éves férfit Indiában, mert két gyermeket próbált molesztálni. Arra azonban a hatóságok sem számítottak, amit a férfi bevallott: azt állítja, körülbelül 500 gyermeket molesztált már az elmúlt 12 évben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.