Ez nem igazság! Jessica Alba úgy fest, mint egy tinilány

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice -
színésznő smink nélkül Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba megnyerte a genetikai lottóötöst: a színésznő kétgyermekes édesanya, 35 éves, de simán úgy néz ki, mint egy csinos egyetemista. 

Nincs igazság a földön: Jessica Alba nem arról híres, hogy a plasztikai sebésznél csücsül, amikor csak teheti. A színésznő sikeres üzletasszony, két lányt nevel, példás feleség - no és persze csodaszép. A sztárt a minap smink nélkül kapták lencsevégre, és meg kell hagyni, remekül festett!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice

A színésznő cégét egyébként nemrég komoly kritika érte: azzal vádolták, hogy pusztán csak azért sikeres a márkája, mert ő egy világsztár, és az emberek csak a reklám miatt vásárolnak nála. Jessica azonban kőkemény üzletasszony: nem ijedt meg a beszólásoktól, és nyíltan reagált az őt ért vádakra.

Jessicát egyébként imádják a pasi, és ez nem is csoda: bikinis fotóin is mindig eszméletlen dögös a kétgyerekes anyuka. Irigyeljük, de nagyon!

Turbózd fel a hajad őszre! Ezek a legjobb hajpakolásokhttp://www.life.hu/trend/20161019-turbozd-fel-a-hajad-oszre-hajpakolasokkal.htmlŐsszel, amikor megérkezik a hideg idő, nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is extrém ápolást igényel. Ha fényes, selymes, egészséges hajra vágysz, fogadd meg tippjeinket, és készíts házi hajpakolást! Trend--Alig ismertük fel! Így nézett ki Rubint Réka 17 évesenhttp://www.life.hu/trend/20161021-foto-a-17-eves-tini-rubint-rekarol.htmlRubint Rékáról mindenkinek a tökéletes, kidolgozott test jut eszébe először. A fitneszlady alakja tökéletes, mindig csinos, a frizurája is rendben van, és a legújabb trendek szerint ölötzöködik. De milyen volt Réka 17 évesen? Meg fogsz lepődni... TrendOrigoWow! Michelle Obama szuperjól beletanult az öltözködésbe!http://www.life.hu/trend/20161019-michelle-obama-first-lady-ruhaja-meses-volt.htmlMichelle Obama már nem sokáig lehet az Egyesült Államok First Lady-je, de az biztos, hogy remekül megtanulta az utóbbi években, milyen ruhákkal kápráztathatja el az embereket. Trend--Pink haj? Palvin Barbi még így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20161019-palvin-barbi-modell-pink-hajjal-is-csodaszep.htmlPalvin Barbi elég szerencsés csaj: róla nem igazán lehet rossz képet készíteni, és neki aztán tényleg minden jól áll. Még a rózsaszín haj is, erre pedig itt a bizonyíték! TrendOrigoDavid Hasselhoff lánya egy igazi bombázóhttp://www.life.hu/trend/20161020-david-hasselhoff-lanya-irto-dogos.htmlDavid Hasselhoff szereti a szép nőket, nem is csoda, hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb bombázók veszik körül. TrendOrigoFájdalmas beavatkozáson esett át a világhírű színész, Jude Lawhttp://www.life.hu/trend/20161018-jude-law-hajbeultetesen-volt-premieren-mutatta-meg-uj-hajkoronajat.htmlKopasz foltok helyett pompás hajkoronával jelent meg Jude Law legújabb premierjének bemutatóján. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.