Tücsi egy szál szexi bikiniben búcsúztatja a nyarat

Tücsi Nyár bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető időről időre elkápráztatja rajongóit bikinis fotóival, szerencsére sosem spórol a szexizéssel. Ennek azonban hamarosan vége, hiszen nemsoká beköszönt az ősz.

Aki követi Tücsi, a csinos műsorvezető Instagram-oldalát, az láthatta, hogy igazán kiélvezte a nyár minden pillanatát, és ezt többnyire fürdőruhában tette.

A rajongói természetesen minden alkalommal elaléltak a látványtól, ezért is lehet, hogy az elmúlt napokban sűrített a bikinis képein, hiszen már nincs is olyan sok idő a nyárból, így a műsorvezető még utoljára alaposan kiélvezte a melengető sugarakat.

Stohl Luca nem örül, hogy híres az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160901-stohl-luca-osztol-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lesz-szerinte-hatrany-hogy-hires-az-edesapja.htmlNemsokára műsorvezetőként találkozhatunk Stohl András lányával.Ugyan nincsen semmilyen tapasztalata a tévézésben, nagyon várja már, hogy kipróbálhassa magát. Tudja, hogy sokan azt hiszik, azért van ott ahol, mert az apja híres, de szeretne saját jogon is ismert lenni. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi: “Ezen a nyáron most egy picit elegem lett”http://www.life.hu/sztarok/20160901-borbas-marcsi-egesz-nyaron-forgatott-nem-jutott-ideje-kikapcsolodasra-a-ferjevel.htmlAz idei nyáron kicsit túlhajtotta magát Borbás Marcsi, olyan szenvedélyesen készítette az őszi műsorait. Nem nagyon jutott ideje a magánéletére, de tudja, hogy az elmaradt időt az olyan stabil házasságban is be kell pótolni, mint amilyen az övé. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kínosan érezte magát twerkelés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-kulcsar-edina-twerkelni-tanul-de-kinosan-erezte-magat-szegyellos-volt.htmlKulcsár Edina az Édes Élet című műsorban ezúttal a twerkelés művészetét szerette volna elsajátítani. Úgy tűnt az egykori szépségkirálynő régen érezte magát már ennyire kínosan, mint kamerák előtt, aprócska sortban, popsit rázva. TV + SztárokOrigoSzívszorító! 19 év után így búcsúzott a nézőktől Németh Lajos http://www.life.hu/sztarok/20160901-nemeth-lajos-bucsuja-meghatodva-koszont-el-a-nezoktol-a-legendas-idojos.htmlA meteorológus kissé meghatódva köszönt el a csatorna nézőitől. A mai nappal elköszönt a kameráktól. TV + Sztárok--Aleska romokban: születésnapján szakított vele a kedvese http://www.life.hu/sztarok/20160901-aleska-a-fiatal-lany-teljesen-kiborult-amikor-a-szuletesnapjan-szakitott-vele-a-parja.htmlA szexi légtornász egy évvel ezelőtt még úszott a boldogságban, hiszen elmondása szerint megtalálta élete párját. Most viszont a jelek szerint a szerelem hamar elillant. TV + Sztárok--Így pumpálták a villalányok a villafiúkat – elképesztő videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160901-a-valo-vilag-8-ban-elkepeszto-dolgok-tortennek-a-villalanyok-a-villafiukat-pumpaltak-sokan-hamar.htmlA Való Világ powered by Big Brother című felturbózott valóságshow nincs híján a pajzán jeleneteknek. Most viszont olyat tettek a villalányok a villafiúkkal, amit mi is csak pislogva néztünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.