Micsoda szombat: Emily Ratajkowski elölről és hátulról

színésznő Emily Ratajkowski bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen nap ez a mai. Emily Ratajkowski ugyanis elölről és hátulról is megmutatta formás testét, mi pedig csak ámulunk és bámulunk.

A mindig dögös színésznő, aki legutóbb anyaszült meztelenül sétált, majd pedig pucéran lovagolt, Görögországban tölti jól megérdemelt pihenését. És szerencsére folyamatosan posztol is.

Íme Elimy elölről:

@amoreandsorvete 48 hour sale starts now! Enter code EMRATA at checkout for 15% off plus free worldwide shipping

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

És hátulról:

✌ ️

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Tudd meg, mi kell a bőrödnek! Így ápold reggel és estehttp://www.life.hu/trend/20160826-reggeli-es-esti-arcapolasi-rutin-larion-oscartol.htmlA napi arcápolási rutin elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig friss és üde legyen a bőrünk. De mikor és milyen termékeket kell használni? Larion Oscar sminkmester elárulja! TrendOrigoKylie Jenner mellei kétszer akkorák lettek: plasztika a háttérben? http://www.life.hu/trend/20160826-kylie-jenner-mellei-plasztikai-mutetet-kialtottak-a-rajongok-ez-all-a-hatterben.htmlA 19 éves sztár rengetegszer kerül a viták középpontjába a külseje miatt. Most egy újabb félreérthető fotót posztolt, melyen úgy tűnik, mintha átesett volna egy beavatkozáson. Trend--Micsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott http://www.life.hu/trend/20160826-rihanna-smink-nelkul-a-sztar-teljes-pompa-nelkul-setalgatott-az-utcan-foto.htmlA 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! Trend--Hihetetlen átalakulás: Szupermodellé sminkelte magát a bloggerhttp://www.life.hu/trend/20160826-egy-blogger-sminkecsettel-lopta-el-a-szupermodell-kulsejet.htmlEgy sminkes blogger lenyűgöző módon változott át az egyik legnagyobb brit szupermodellé! Mindez azonban egy kissé elgondolkodtató: egy adag sminknek, és egy még nagyobb adag tehetségnek köszönhetően ez a leányzó bárki bőrébe belebújhat. Vagy csak falra festjük az ördögöt?! Trend--Skarlátvörös kisruhában tündökölt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160825-skarlatvoros-kisruhaban-tundokolt-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje.htmlSzokatlanul "olcsó" ruhát választott a minap Vilmos herceg felesége. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.