Amikor beáll a dagonya, avagy így fesztiválozz esőben

eső fesztivál készülünk2016 gumicsizma esőkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre.

A dagonyában is iszonyatosan jó bulit lehet csapni, ha nem a flip flopban kell a sárban ugrálnod.

De ha már van egy jó kis gumicsizmád, máris folytatódhat a partizás.

Ehhez ma már nem kell feltétlenül a munkavédelmi boltba menni, az elmúlt években ugyanis megjelentek a dizájnerdarabok, amelyek könnyen beilleszthetők a fesztiválszettedbe.

1. Helly Hansen Playersroom 16 999 forint 2. Deichmann 5990 forint 3. Hunter 125 font (Asos) 4. Bon Prix 8999 forint 5. Deichmann 5990 forint 6. Helly Hansen Playersroom 26 999 forint 7. Puma Playersroom 12 999 forint

5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválra

Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!

Mivel esernyővel nem igazán lenne praktikus kerülgetni az embereket és tombolni a színpad előtt, ezért a gumicsizma mellé mindenképpen

szerezz be egy esőkabátot is.

Állítsd magad mellé az elemeket, a sarat, a tócsákat és a zuhogó esőt tedd barátokká.

1. H&M 14 990 forint 2. H&M 8990 forint 3. Asos 45 font 4. Decathlon 8990 forint 5. Zsiemankaje 12 000 forint

Ők a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!

A fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Így lesz egész nap tartós és dögös a fesztiválsminkedhttp://www.life.hu/trend/20160620-igy-keszits-dogos-fesztivalsminket.htmlVégre elkezdődik az év legbohémebb időszaka, a fesztiválszezon. De mielőtt belevetnéd magad a mulatozásba, készítsd el tökéletes sminkedet! Larion Oscar most elárulja, mire kell odafigyelned! TrendThinkstock5 tipp, hogy világsztár módra fesztiválozhasshttp://www.life.hu/trend/20160624-fesztivalozz-ugy-mint-a-vilagsztarok.htmlSzerencsére a világsztárok kedvenc fesztiválja már lezajlott, így el tudjuk lesni tőlük a legfontosabb tippeket: hogyan kell őrülten fesztiválozni. Trend--Serena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160624-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-moss-kylie-minogue-irina-shayk-serena-williams.htmlEzen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott. TrendAFPSzínek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Szuperdögös smink fesztiválra! Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160621-dogos-smink-fesztivalra.htmlSzeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnél igazán dögös fesztiválozó lenni? Várady Polett most elárulja, milyen sminket készíts a nagy bulira. Trend--Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.